7 неща, които партньорът ви не трябва да иска от вас

Забранява ви да говорите с някого или за нещо
16 окт 2019 23:00, Михаела Лазарова
27
7 неща, които партньорът ви не трябва да иска от вас
Снимка: Istock

Нездравословни черти могат да се открият във всяка връзка. Понякога партньорите се вглъбяват прекалено в собствените си желания и пренебрегват тези на половинките си. Често срещана грешка, която много от нас правят, е стремежът към променяне на партньора – извайването му такъв, какъвто искаме да бъде, а не какъвто е. Това, може би, е и една от най-честите причини за неуспех във връзките.

И въпреки че е човешко да допускаме тези и още много други грешки, все пак има неща, които един добър, любящ и всеотдаен партньор не би поискал от половинката си.

Ако вашият партньор обаче ги иска от вас, време е да си вървите. Ако останете, това може да отрови щастието ви.

Притиска ви да направите голяма промяна в живота си

Коментари за прическата ви, за някоя неподходяща дреха са напълно приемливи. Партньорът ви може да иска подобни маловажни промени от вас. Но ако ви притиска да променяте работата си, религията си, образованието си, вярванията си, възгледите си или ви притиска да имате дете без да сте готови, това са неща, с които не можете и не трябва да се примирявате.

Притиска ви да му дадете паролата за телефона си

Очевидно той или тя иска да следи всичко, което правите. Няма ви доверие и търси в какво да ви обвини. Вероятността самият ви партньор да има задни мисли е доста голяма. Затова и ви подозира в изневери и други измами.

Иска всичко да е 50 на 50

В нито една връзка или брак разделението на задълженията, финансите и отговорностите не е напълно равно. В хармоничните отношения партньорите се научават да правят компромиси и да отстъпват. Това е ключът към щастието. Пресмятането и претеглянето дали не се е прецакал прави партньора ви наистина токсичен за вас. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
0
 
! Отговори
Деди преди 4 години
....Притиска ви да му дадете паролата за телефона си...Разбира се, че паролата никога не трябва да се взима от жената насила. Просто дебнеш търпеливо, с инстинкт на диво животно, рано или късно научаваш паролата. Следва тарашене и мониторинг на сърфирането, изискване на обяснения, насетне има четири варианта с подварианти: 1. скандал (с тупа-лупа, или само тупа, или само лупа); 2. развод; 2. Подобряване на сексуалния живот в семейството; 4. Комбинация от 1 до 3.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искате щастлив брак? Не слушайте тези съвети!От същия сайт :)
14
3
 
5
 
! Отговори
Вариантът у нас преди 4 години
Това е стар виц още от соца.Цял ден са били заедно момиче и спортист. Вечерта той я е поканил на гости в квартирата си, иска секс, но тя не ще. Тогава той я пита:- В "Кореком" водих ли те?- Да.- *** "ЛуХ" купих ли ти?- Да.- Дезодорант "РеХона" купих ли ти?- Да.- На ресторант водих ли те?- Да.- Кюфтета яде ли?- Да.- "МетаХа" пи ли?- Да.- После на таХи возих ли те?- Да.- Е, щом всичко е "да", сега избирай - или сеХ или боХ!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
когато за всичко слуша майка си баща си и брат си,а те са ненормални,а братът е разведен от 20 години.
12
4
 
5
 
! Отговори
Задачата на майката преди 4 години
На девойчето, още докато е подрастваща тийънейджърка, трябва да се обясни какво не бива да прави, когато започне да излиза с момчета. Да й се обясни, че с някои свои постъпки, може да го нарани или да го ощети несправедливо.Съвсем младото, неопитно момиче все още не разбира много неща, хвърчи в облаците и си мисли, че е в реда на нещата да я обожават и ухажват, а тя да излезе няколко пъти с някого, да получи подаръци и после да се оттегли, защото от самото начало е ясно, че той не й харесва.
11
1
 
4
 
! Отговори
Той би трябвало преди 4 години
да прекрати отношенията си с вас, ако се убеди, че вие се отнасяте сериозно към тази връзка и имате очаквания за по-нататъшен развой, а за него това е само едно неангажиращо познанство. Звучи невероятно, но не са малко мъжете и младите момчета, които имат доблестта да постъпят така дори и в случаите, при които момичето много им харесва.Жените и особено младите момичета като че ли са по-склонни да излизат с човек, който е искрено влюбен в тях, а те си знаят, че няма да се обвържат с него.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има жена - има проблем, няма жена - няма проблем. Или може и така: Имаш сериозна връзка с жена - имаш проблем, нямаш сериозна връзка с жена - нямаш проблем. Затова има почти само несериозни връзки и често задаван въпрос е:Къде били свестните мъже? В отпуск са или не се занимават повече като гледат за каква помия става въпрос.
9
1
 
8
 
! Отговори
Друг вариант преди 4 години
Вие все още учите.Той ви е поканил на среща, влизате в кафене, а когато носят сметката той се разсейва и чака вие да платите, макар че неговата консумация е тройно по-скъпа от онова, което сте си поръчала вие.Ако има следващи срещи, един от първите въпроси, които ви задава на всяка една от тях е "Колко пари имаш?" При това, той не е от бедно семейство, никога не е мизерствал, неговите родители също му дават джобни.Макар и рядко, това се случва и когато работещ мъж излиза със студентка.
8
1
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 4 години
Така си я научил, пич.Трябваше още в началото на връзката да поговорите кой какви финансови ресурси може да вложи и какъв стандарт иска да поддържате. Ако момичето има претенции да бъде на издръжката на мъжа - това е нейно право, всеки може да има мечти и представи за живота си. Но ти пък си в правото си да приемеш или да не приемеш това, което тя иска.Ако нещата се изяснят още в самото начало, няма да има място за сръдни.Щом някой от двамата прецени, че не го устройва, няма да почвате връзка
7
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако тя сама не ми даде паролата за телефона си, еми може да се смята за бивша. Както и аз ако постъпя така. Ако се налага да и казвам, че не ми харесват някои от отношенията и с определени хора, значи вече е под заплаха да бъде бивша. В живота нищо не е 50 на 50. Винаги някой е по - добър в нещо, а другия в друго. Всеки прави това, в което е по - добър с подкрепата на другия.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Шиби!Имаш много яки познати!
5
1
 
12
 
! Отговори
От студентско време преди 4 години
помня двойка, която се ожени, защото момичето забременя.Неговата и нейната майка са настоявали за този брак, а момчето всячески се опитвало да се измъкне.Когато все пак насрочиха сватбата, момичето се оплакваше на приятелки, че той капризно и скандалджийски и повтарял "Ще правя каквото си ща, ще излизам с когото и с която си искам, женя се за теб само защото нашите искат това внуче!" На нея й беше обидно, но нямаше избор.Още са заедно, не знам щастливи ли са и дали онзи наистина си вее байрака
4
1
 
12
 
! Отговори
Познавам едни, преди 4 години
при които е било поставено едно от тези условия.Още в първите години след промените съпругът - тогава около 30-годишен, напуснал работа и поискал от тъста си да финансира началото на бизнеса му - наел заведение,оборудвали го, той се писал управител, пенсионираният му баща поел функциите на барман, а на жена си поставил условие - да напусне работа, за да мие чашите. Фирмата регистрирал на свое име.Жена му отказала, тя има хубава професия.Развели се след няколко години.Зетят и свекърът фалирали
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една семейна двойка е правила впечатление тук в квартала през първите години на брака си с това, че когато двамата заедно пазарували в супермаркета, винаги на касата си поделяли сметката наполовина. Това е било някъде около 1982-9183 г.След няколко години тези хора осиновили дете, защото се оказало, че не могат да имат свое.До днес са заедно и са стабилно семейство. Не знам дали продължават да си делят разходите по равно, защото в супера виждам да пазарува ту единият, ту другият.
2
4
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Добър анализ, но смятам, че можеш повече, усещам някаква меланхолия и срив на духа.,.
1
4
 
3
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Добър анализ, но смятам, че можеш повече, усещам някаква меланхолия и срив на духа.,.