5-те бета зодии в зодиака

Които отстъпват на алфа знаците
12 ное 2019 16:05, Илияна Николова
0
5-те бета зодии в зодиака
Снимка: istock

Съществуват редица психологически теории, които условно разделят типажите хора на алфа и бета личности. Алфа личностите са водачи, а бета характерите са смятани за по-мълчаливи, отстъпващи, но в никакъв случай задължително слаби и послушни.

И тъй като астрологията се преплита във всичко, касаещо характерите и личностите, сайтът yourtango.com разглежда характеристиките на бета зодиите. Те се отличават с отлична комуникативност, силно чувство за духовност, възпитание, дълбока емоционалност, сила, грижовност, чувство за подкрепа към семейството. Често са интровертни и пасивни, по-рядко са агресивни. Ако проявят настойчивост, то обикновено е в точния момент.
 
Кои са бета зодиите, които често отстъпват пред алфа знаците?
 
Телец
 
За Телците не е от значение дали ще са в центъра на вниманието. Те знаят, че присъствието им е достатъчно, за да бъдат забелязани. Тази зодия е много добър отборен играч без да е задължително да са лидери. Те не изпитват нужда от това да са непременно първи, да са водачи, да бъдат следвани. Телците имат силно мнение, стабилно излъчване и когато се налага, те го споделят. Никога не натякват възгледите си. Тази зодия не изпитва нужда да се доказва, защото добре познава способностите си.
 
Близнаци
 
Близнаците са уверени в брилянтните си комуникативни умения. Затова те не се чувстват длъжни да се изправят пред някого и в лицето му да кажат онова, което имат да казват. Добре умеят да боравят с езика на тялото, гъвкави са и зад маската на чувството си за хумор могат да кажат дори нелицеприятни неща на събеседника си. Докато всички останали си правят планове, Близнаците знаят как да действат в свой интерес. Те не се налагат и не настояват тяхното мнение да бъде задължително чуто и последвано от останалите. Това не им пречи да са отговорни, последователни, но и спонтанни. Умеят да подкрепят, да предлагат рамото си, когато някой има нужда от помощ. Обикновено вършат работата си с хъс и добре знаят кои са и какво могат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари