Как се тълкуват сънищата за любовна раздяла?

Те са повод за размисъл
19 ное 2019 23:00, Михаела Лазарова
2
Как се тълкуват сънищата за любовна раздяла?
Снимка: istock

Сънищата са отражение на това, което сме преживели. Но също така носят и послания, които не бива да подминаваме. Сънуваме за какво ли не – че летим, че плачем, смеем се, срещаме хора от миналото. Понякога сънуваме, че се разделяме с настоящия си партньор. На сутринта подобен сън е повод за размисъл, често настроението след него е лошо.

Какво означава, ако сънувате любовна раздяла?

Този сън обикновено се тълкува, че има нещо в живота ви, което трябва да пуснете. Може да се отнася за нездравословен навик, токсичен партньор, работа, която не харесвате, отрицателни взаимоотношения с приятели/роднини.

Сънувайки раздяла, това може да се тълкува и че връзката ви с този партньор е достатъчно стабилна, за да премине на следващо ниво.

По символичен начин това е един вид край за нещо, защото оставяте нещо зад себе си и се придвижвате напред към нещо ново и вълнуващо.

Сънищата за раздяла не са непременно нещо лошо и не бива да мислим, че скоро ще се разделим с любимия човек. Всъщност е точно обратното. Връзката е готова да расте и да се развива, затова трябва да се правят и промени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: сънищасъновниклюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Сънчо преди 4 години
Ако сънувате, че жена ви ви напуска, идете на църква да запалите свещ, пуснете тото или трийте билети, на късмет е.Другото тълкуване обаче е, че не само няма да ви напусне, ами и ще докара и тъщата, да заздрави връзката.