4 знака, че той е емоционален манипулатор

Той започва да коригира всяко ваше действие по свой вкус
8
 4 знака, че той е емоционален манипулатор
Снимка: Istock

Ако усетите, че имате връзка с емоционален манипулатор, бягайте веднага без значение дали вече го обичате или сте напът това да се случи. Емоционалните манипулатори са особено опасни, защото с времето влизат под кожата ви и се разпореждат с мислите и чувствата ви както те си искат.

Връзките с тях обикновено не се случват мълниеносно. Вероятно в началото сте били приятели. Той ви е преценил и определил като обект на интерес от своя страна. Затова е и започнал да става все по-настъпателен. Срещите ви са ви оставяли с усмивка на устата с часове след това, защото той е направил всичко възможно да се чувствате като обожавана суперзвезда. Ласкателствата и суперлативите са първият признак на нечисти мисли, които по-наблюдателните хора забелязват още на срещите. След това нещата започват да изглеждат така:

Прелъстяване

След като вече той е привлякъл вниманието ви и е спечелил симпатиите ви, накарал ви е да го гледате с обожание и интерес, вие падате все по-дълбоко в капана. Той ви говори с клишета, като „Ти си моята любима.“, „Никога повече няма за какво да се притесняваш. Аз ще съм винаги зад гърба ти.“, „Ти си най-красивата жена, която някога съм виждал.“, „Имаш най-невероятното тяло на света.“, „Обожавам начина, по който ме целуваш.“, „Никога не съм се чувствал по-влюбен в живота си.“

Тези и още обожателни фрази ще чуете от един емоционален манипулатор. Неговата цел е да ви оплете тотално в мрежите си, за да станете контролируема марионетка в неговите ръце.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля че подобен тип статии са насочени за да създават омраза.Авторката явно е зарязвана стара мома
6
1
 
1
 
! Отговори
До авторКата преди 4 години
Ти описа 80% от хората във връзка...бързо им запазвай час в бракоразводното
5
1
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Признавам само пътните знаци, и то когато са поставени правилно.
4
7
 
1
 
! Отговори
Sic преди 4 години
С жената, с която живея вече 10 г. и имаме 2 деца, но не сме женени, бяхме приятели в началото. Тя се влюби ужасно в мен и ми ги казваше всички тия неща. Аз се влюбих в нея малко по-късно, щото яко си бях изпатил от една психопатка. До ден днешен се разбираме и си говорим за всичко. Правим си 3ки за разнообразие и всичко е супер. Бъдете открити и не лъжете! Колкото си по-честен, толкова по-добре. Но за целта трябва да имаш умен човек до себе си.
3
2
 
6
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
във всяка една връзка единият командва, другият мълчи и изпълнява. няма значение мъжът или жената. ако двамата много знаят, връзката се разпада.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХАх от тия аман наслагващи и нагаждачи с две думи ***.Маниполатор какво значи човек да командва само тои такива в Ловеч колкото искаш родени за командири успех
1
2
 
10
 
! Отговори
Сексист преди 4 години
Значи какво излиза? Ако един мъж не прави такива неща, той трябва да говори така:"А, да ти казвам, че си красива ли? Да, бе! Да се женим ли? Да, бе! Аз да не съм манипулатор, че да се женим! Кой какво прави, си е негова работа. Изобщо не ми пука ти какво правиш."Всеки друг мъж е долен манипулатор!