6 начина да върнете интереса на партньора си към вас

Култивирайте сигурност във връзката си
19 яну 2020 11:38, Михаела Лазарова
9
6 начина да върнете интереса на партньора си към вас
Снимка: Istock

Никоя връзка не е перфектна. Във всички отношения има възходи и падения. Важно е да знаем как да се справим с паденията, за да продължим към следващия възход. Ако имате чувството, че партньорът ви е изгубил искрата си към вас и е започнал да ви се изплъзва, има няколко неща, които да направите и върху които да поработите, за да спасите връзката си.

Не се разсейвайте, докато говорите

Давайте повече внимание на партньора си, когато общувате. Всеки би желал да бъде чут в разговора. Не се разсейвайте с телефона си или с телевизора. Покажете на половинката си, че слушате онова, което казва и взимате отношение.

Правете изненади на партньора си

Неочакваните изненади без повод са чудесен начин да покажете на половинката си, че мислите за него и че го обичате.

Споделяйте уважението и признателността си към него

Много често забравяме да изразяваме обичта си по този начин – да изказваме с думи колко уважаваме любимия си човек и за какво му се възхищаваме. Понякога такива думи са много по-силни от „обичам те“.

Никога не предполагайте какво чувства

Не правете грешката да прибързвате със заключенията. Не предполагайте какво чувства или мисли партньорът ви и най-вече не го изричайте на глас. Това може да е едно от нещата, заради които е започнал да се отдръпва от вас. Вместо да предполагате, питайте. Задавайте въпроси и приемайте аналитично неговите отговори. Може да се окаже, че за повечето неща сте предполагали грешно и сте си вадили неверни изводи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Erica Henley преди 2 години
Тук съм, за да споделя моята житейска история за това как д -р Огундел е велик заклинател, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили, този човек е много мощен, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него на WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.
4
0
 
0
 
! Отговори
Jimi Frost преди 2 години
Аз съм Джими Фрост от Ню Йорк, споделям историята си от живота тук, съпругата ми ме остави с 2 деца в продължение на 11 години, след като търси помощ навсякъде, никой не може да ми помогне да я върна, видях реклама за д-р Сака, заклинател на заклинания, аз се свърза с д-р Сака, след направата на магии 24 часа след завръщането на съпругата, този мъж е много реален. Ако имате нужда от помощ по отношение на връзката, семейството или болестта, свържете се с д-р Сака на WhatsApp /Viber: +27634201775.
3
0
 
0
 
! Отговори
Anna Johan преди 2 години
Казвам се Анна Йохан:Искам да благодаря на д-р Сака за добре свършената работа, след като той ми помогна да се помиря със съпруга ми след 11 години раздяла, съпругът ми ме остави за друга жена и аз страдах само с двете си деца, никога не вярвах в духовността, но поради любовта, която изпитвам към съпруга си, се свързах с д-р Сака за помощ, веднага той започна да работи за мен. След 24 часа съпругът ми се върна у дома при мен. Каква страхотна изненада, всичко благодарение на Dr.Saka. Този мъж е
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Годините не можете да си намалите, но килограмите -да! Обърнете и повече внимание на личната си хигиена, включително ходене на зъболекар. Липсата на желание (или способност) за секс може да е и от заболяване, за което партньора ви не подозира или не желае да сподели за да не ви тревожи.
1
3
 
15
 
! Отговори
Изгубен преди 4 години
ли е интереса,изчезне ли секса-пиши ги бегали,без значение той или тя!?!Останалото е агония,която е по-лоша и от смъртта,и започваш да гледаш сериала "Живите мъртви"?!?Няма тръпка,няма секс,няма интерес и започвате да съжителствате,като съквартиранти,ден за ден!?!Казва ви го човек с опит,по-добре разведи на младини,отколкото да съжаляваш на старини,когато филмът е свършил,мачът приключил,мандалото хлопнало или чисто и просто няма къде да отидеш!?!