5 причини той да изневерява, но да не напуска семейството си

Няма смелост да създаде семейство с друга
21 яну 2020 23:00, Михаела Лазарова
37
5 причини той да изневерява, но да не напуска семейството си
Снимка: istock

Те изглеждат като двойка, която няма кой знае какви проблеми, но оказва се той ѝ изневерява. Позната история, нали? Всеки е чувал поне една такава. Такива истории завършват по два начина – има раздяла/развод или мъжът не напуска семейството. Защо той изневерява, но не разваля семейството си?

Домът все още е най-доброто място за него, на което иска да бъде

Партньорката му се грижи добре за него, сигурен е в нейната лоялност... Винаги има сготвено, дрехите му са поддържани, когато се прибере у дома, атмосферата му допада. Любовната му афера си е просто забавление, а не причина да направи кардинални промени в живота си. Дори и да няма любов между него и съпругата му, ако налице има приятелство и уважение, той ще избере да остане в „зоната на комфорт“.

Просто се нуждае от „почивка“

Някои от мъжете, които изневеряват на половинките си, всъщност имат добри взаимоотношения с тях. Семейната среда е благоприятна, двете страни си имат своите задължения. Но изневеряващият мъж не търси начин да напусне тази връзка, а просто се нуждае от кратка „почивка“ от нея.

Търси себе си, но неуспешно

Има истории за мъже, които изневеряват на партньорката си, които се повтарят. Защо го правят, ако има разбирателство с нея, ако не иска да напуска семейството? Някои от тях са недоволни от самите себе си. Не се чувстват пълноценни като мъже и изневярата по някакъв начин повдига самочувствието им. Има и такива, които при създала се проблемна ситуация, намират „спасение“ в изневярата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: любовизневяравръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 30ДА !
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моята е усетих че кръшка с един.Какво да правя ми кажете,нея ще я натиря,ама на ония да му тегля ли един бой?
28
3
 
8
 
! Отговори
до 20 преди 4 години
И що да не живее без децата? Ако мъжа й не става за нищо да си ги гледа. Децата не са само на майката. Бащата не е просто осеменител. И защо при развод/раздяла децата да остават при майката докато бащата к*рвар да си го слага с която иска, че и издръжка да не плаща ако поиска? Като сте такива тарикати така ще е. Не забравяйте, че някой и на Дявола рога е сложил.
27
5
 
14
 
! Отговори
до 22 от Някоя си преди 4 години
Повечето български мъже считат, че подписването на брак значи, че са си "купили" съпруга, слугиня, майка, секс робиня и изтривалка. За това и се женят, за да са сигурни, че ако никоя от любовниците им не им пусне гювеч то в къщи със сигурност простата съпруга ще даде. Да, ама за щастие повечето жени взехме да поумняваме и да ги пускаме по пързалката тия тарикати. Като искаш разнообразие просто не се жениш и не правиш деца. После защо при развод ви вземали всичко. Малко ви е.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НякойПо долу някой пише, че това е прелюбодеяние, а не е изневяра, защото няма чувства, а само похот.Когато някой е семеен, но се влюби истински в друг(а), тогава вече нещата са наистина сериозни. Защото човекът може да е съвестен и да осъзнава, че трябва да изпълни задълженията, които е поел, особено ако децата му са още малки. Сърцето му е другаде, но той(или тя) продължава да се грижи за семейството и може дори да пожертва любовта заради това.Други обаче тръгват след новата любов.
25
1
 
7
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Тази статия доста отчетливо омаловажава изневярата, като я представя като нещо напълно приемливо за даден период от човешките взаимоотношения !Поздрави на авторката за приноса !
24
4
 
4
 
! Отговори
Жена преди 4 години
Аз за това не се обвървам сериозно - реценила съм ,че не ставам за тия неща. Всичко омръзва а най-важното е да си щастлив. 4-5 години и сменям за да има тръпка.
23
12
 
4
 
! Отговори
За тази ситуация преди 4 години
са виновни най-вече жените. Овълчили са се за мъже и нямат никакви задръжки. Ако някой мъж се държи любезно започват да му се натискат и буквално го сграбчват за топките. Мъжете са в потрес - какво да направят? Ако откажат секс - ще им тръгне име на гей. Ако приемат - ще им тръгне име на женкар. Е в такъв случай "женкар" си казват...Обаче жена край не знае - дадеш и пръст отхапе ти ръка. Започва интирги, театри, драми - много често съпругата научава за похожденията от любовницата...Женски свят..
22
7
 
26
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Моята не я давам за друга, нито на друг. Научил съм я какво ми харесва и много се обичаме с нея. Сума ти народ около мене се изпоразведе заради п..чаври, аз се радвам на хубавото си семейство и гледам сеира на балъците мъже около мен.
21
7
 
16
 
! Отговори
До 5 Сушата преди 4 години
Като се омъжат жените почват да ги болят главата и корема постоянно, а това е проблем. Защото това са ежедневните причини да държат мъжа на сухо. А той си мислел, че като се ожени ще има постоянен с.ек.с. Сушата го кара да ходи по други. Че кой здрав мъж може повече от 3 до 5 дена да е на сухо? А жените като ги почне главоболието поне по година ги държи и само по почивките им минава.Като е за единия секс защо подписвате брак и правите деца даже?!
20
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато семейното огнище поизстине, какво лошо има да вземеш назаем едно живо въгленче от съседката, за да разпалиш отново жаравата?
19
4
 
8
 
! Отговори
голям пра преди 4 години
До Лили и как така "му натресе децата", това значи ли, че ти живееш без децата?
18
10
 
9
 
! Отговори
Ами... преди 4 години
Ами човекът намира навън нещо, което му липсва у дома. Не е ли логично съпругът/съпругата да се замисли дали да не покрие и тези нужди на партньора си? Жените масово наказват мъжете си за щяло и нещяло с лишаване от ласки, а после се чудят защо той се е уредил със заместител другаде. Иначе, човекът е вложил години труд и любов в семейството си. Защо да го разваля за такава дреболия като нередовния секс, щом може и така?
17
3
 
28
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Това с изневерите никога няма да разбера. Благодарна съм, че не ми се е случвало. И как може да има хора, които оправдават подобно падение, чак се опитват да обосноват. Като не ти харесва партньора/ката- разделяте се и правиш каквото си искаш. Но да живееш в лицемерие е просто безумно. Живота е кратък, намерете Любов или сте в беда, хора
16
5
 
9
 
! Отговори
Мики преди 4 години
Правил съм глупости,но в къщи си е най- добре
15
8
 
4
 
! Отговори
ЕРИК преди 4 години
И защо трябва да го напуска?
14
15
 
30
 
! Отговори
Лили преди 4 години
Много сме *** някои жени. Мъже, които изневеряват, не заслужават да им гледаме децата. Бившият много кръшкаше и мислеше, че не зная. Разбрах и му натресох децата. Никоя к..ва няма да го вземе с деца, сега нека той се мъчи като не уважаваше семейството. От мъжете се искат толкова малко неща и едното е вярност. Като няма, шут.
13
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки мъж, който иска секс, просто иска секс. Както и всяка жена. В интерес на истината, жените изневеряват повече от мъжете. На запад разводите са основно за това, че жената е кръшнала. Нашите уруспии и те започват да придобиват западния манталитет - не могат се спрат на един вход на 8 етажен блок, а обвиняват мъжете...
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
все ще се намери някой от приятелският ви кръг да уведоми съпругата.умират от кеф като разказват"как харесвал бразилки"....там някъде.
11
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е умен, ще направи това дискретно, няма да нарани брачната си половинка и да я постави в неудобно положение -------- Няма такъв вариант ако имате умна и силна жена. Умната жена винаги е нащрек и винаги ще ви хване. Ще ви хване, ще ви направи скандал, ще се обади на любовницата, ще ви вгорчи живота. Само някой прос мин дил в неравнопоставено положение, ще си трае и ще се свива и ще се прави, че не забелязва. Но за такива кой се жени...