5 неща, с които той показва, че ви цени

Помага ви в домакинството
25 яну 2020 10:55, Михаела Лазарова
3
5 неща, с които той показва, че ви цени
Снимка: istock

В една връзка всеки изразява по различен начин своята любов. Привързаността е много важна, защото тя не присъства във всяка връзка. Проявявайки привързаност, ние показваме какво ценим в тези взаимоотношения, в половинката си. Какво разкрива за неговата привързаност?

Той ви изслушва

Ако вашият партньор е готов да ви изслуша, да ви окаже своята подкрепа в трудни моменти и моментите на радост, това е показател, че той е не само добър слушател, но показва, че цени доверието във вашата връзка. Също така, отдава значение и на комуникацията, което пък задълбочава взаимоотношенията ви.

Обича гушкането и целувките колкото вас

В първите месеци на връзката, влюбените обикновено се гушкат повече. Ако след първоначалната еуфория този вид близост, както и целувките все още се случват между вас, това е показател, че той цени времето прекарано с вас. С тези жестове на интимност той се опитва да ви предаде своите емоции, без да използва думи.

Подкрепя идеите ви

В една връзка двама души имат общи и индивидуални цели. Вторите, обикновено се отнасят до нашите желания да се развиваме професионално. Ако той подкрепя вашите идеи, не се притеснява от успехите ви, а се гордее с вас, означава, че цени личното ви пространство, че ви цени като личност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кинтитя да обобща:)))