6 знака, че бившият ви все още има чувства към вас

Не създава нова връзка
29 яну 2020 23:30, Михаела Лазарова
6
6 знака, че бившият ви все още има чувства към вас
Снимка: istock

Връзката може да е приключила, но тези знаци ще ви подскажат, че бившият ви все още ви обича. Любовните раздели са болезнени преживявания. Те са съпроводени с гняв, сълзи, емоции, които превземат и двамата партньори. Любовта не изчезва за една нощ, а известно време след раздялата може да осъзнаем, че все още изпитваме силни чувства към другия.

Кои са признаците, че бившият ви изпитва емоции към вас?

Поддържа връзка с вас

Това е един от знаците, че бившият ви партньор изпитва все още чувства към вас. Ако често ви пише, търси си повод да ви се обади, дава индикации в социалните мрежи, че следи профила ви, означава, че има нужда от вашето внимание и че все още мисли за вас.

Продължава да говори за причините за вашата раздяла

Ако той все още анализира причината за вашата раздяла, без да хвърля вината върху вас, все още не я е преодолял и пренарежда мислите си, споменава раздялата ви в разговори, които не се отнасят за нея, означава, че ви обича.

Иска да бъдете приятели

Не всяка двойка може да запази приятелски взаимоотношения след края на връзката си. Думите са едно, а действията съвсем друго. Когато той продължава да ви показва своята загриженост, полага усилия да не ви загуби като приятел, означава че изпитва чувства към вас, като към любим човек.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Жена ще постъпи по друг начин. Дори и да може, няма да действа така, че бившият да остане без доходи, а ще го дере безмилостно за по-висока издръжка за децата и - ако е възможно, издръжка или обезщетение и за нея самата.Но ако нито имат деца, нито пък тя може да го осъди да плаща издръжка на нея, тогава с радост ще му издейства да остане безработен, особено ако разводът е бил по негова инициатива или ако разбере, че той вече си има друга.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 2До насилие не трябва да се стига. Просто взех децата, платих където трябва, за да остане без работа е временно и в момента плаща издръжка и не си е виждала децата от две години. Новата като разбра ... не смее гък да каже.:)
2
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото и да ги правите жените никога няма да изберат любовта. Ще заложат на парите и самеца....после ще страдат до старини. Това е реалността.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не ви е разбил носа, след като сте му изневерили, значи е влюбен глу пак и може да го въртите на малкия си пръст.