3 причини жените да преследват мъже, които не ги обичат

Изпитват страх от интимност
18 фев 2020 18:20, Михаела Лазарова
41
3 причини жените да преследват мъже, които не ги обичат
Снимка: istock

Да се влюбиш в някого и той да не отговори на чувствата ти е една от болезнените страни на любовта. Може би на всяка жена се е случвало. Но когато това се повтаря, вече се превръща в болезнен навик. Защо някой жени продължават да преследват мъжете, които не могат да отговорят на любовта им?

Те проектират това, което искат да е истина

Проектирането е термин, който често се използва в психологията, за да опише начините, по които сме склонни да виждаме нещата в друг човек, които обаче не се отнасят за тях. Така например, когато се възхищаваме на някого от разстояние. Не сме склонни да видим неговите „недостатъци“, които биха станали по-очевидни, ако прекарваме повече време с него всеки ден. За краткото време, в което те виждат обекта на своите чувства, пред тях изникват само светлите му страни.

Наслаждават се на драмата без да осъзнават

В любовта гонитбата създава интерес, тръпка. Но понякога се случва да сме силно опиянени от нея. Има жени, които биха предпочели болката от несподелената любов, отколкото жертвите, които ще им се наложи да правят в една истинска връзка със споделена любов. Или казано накратко – фантазията става по-важна от нейното изпълнение. А ако връзката с въпросния мъж, за когото така силно копнеят все пак се случи, то тя може да ги върне към отрезвяващо чувство за реалност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз не съм виждал самотни милионери...
33
1
 
2
 
! Отговори
Само първатаПричина преди 4 години
е реална, но тя важи единствено за наивни и неопитни съвсем млади девойки, които още не са имали приятел - "Те проектират това, което искат да е истина".Харесва си някого, решава, че е влюбена и започва да го търси по най-различни поводи, стреми се да е там, където ходи и той и си въобразява, че ще бъде оценена от него и той също ще я хареса. Това трае известно време, докато момичето срещне младеж, с когото ще се харесат взаимно. И тогава, предишният обект на вниманието й бива забравен.
32
3
 
3
 
! Отговори
Не е така, Мише преди 4 години
Много жени тичат след мъже, от които не получават любов и внимание. Причините са само две:1. Жената е преценила, че този човек е изгодна брачна партия. Тя не желае любовта му, а иска да е негова съпруга или поне обгрижвана постоянна любовница.2. Момиче, което от време навреме бива канено от този мъж на интимни срещи. Той иска от нея само това, но дори не редовно. Тя обаче няма с кого да излиза и си мисли, че след като от време навреме са интимни, той е длъжен да я води по дискотеки и разходки.
31
1
 
2
 
! Отговори
Жени преди 4 години
Не можеш ти да отказват на това *** пропадат! Свърши ти царството лайненце! Чест и дух запази, а ти откажи! Вдигнал е мерника на И. Откажете му! Кажи му ти не си, когото си! Откажи! И ще бъде мъртъв!
30
1
 
2
 
! Отговори
Не преди 4 години
Без последно желание!
29
1
 
2
 
! Отговори
Забранявам! преди 4 години
Който и да е - казвате му не! Чест и дух запази! Вече идват за него!
28
2
 
2
 
! Отговори
Едно изречение: преди 4 години
За лека нощ: Това, което не е добро за кошера, не може да е добро за пчелите! Имаш поща!
27
1
 
2
 
! Отговори
Сега пак ще кажа преди 4 години
Бих казал, че в настоящата ситуация е много полезно младите да започнат да процъфтяват, а старите да стоплят малко какво се случва. И да не съм чул повече, че в тоя регион при тая ситуация вие ще продавате трици, а няма да правите хляб! Защото маймуни с трици е вредно за бизнеса! Или звънкаме на синдици, стопани, стопаните на стопаните и да видим феодалното право дали ще важи или закона или стомана и куршум! Изборът си е твой! Да не съм чул повече!
26
1
 
2
 
! Отговори
И ще ти кажа преди 4 години
Какво ще каже стопанина! Пресолил си много манджата! И друго ще ти каже: Ти мозък имаш ли? Вече нямаш! За предложението, което не можеш да откажеш си говорим!
25
1
 
2
 
! Отговори
Знаеш ли защо? преди 4 години
По всички правила на моя занаят, моята институция закърнява, а би трябвало да процъфтява? Знаеш ли? Защото някой много обира прислужници от там! А някой други институции не смее .... И как предлагаш да решим тоя проблем? Аз знам звънкам на стопанина и да почва да брой, че нещо май е забравил 6,7,8,9,10,11,12,13. ....
24
1
 
2
 
! Отговори
Знаеш ли вица? преди 4 години
За двата петела и стопанина? Знаеш го! Колко станаха 1,2,3,4 ....
23
1
 
2
 
! Отговори
P.S. преди 4 години
Да не споменаваме ЕК, ЕС, Коменски, Еразъм и най-вече - ти за какъв се мислиш бе ***? За недосегаем? Официално оплакване ли чакате господа? Викай СОБТ! Тия хора ги е страх за дъщерите им от сексуален маниак!
22
1
 
2
 
! Отговори
Сега разбираш ли? преди 4 години
Местно феодално животно кой ви е подгонил? Разбираш ли защо? Има едно време 21 век! Има и един човек дето си мисли, че е в 15 век в всички прислужнички трябва да ги опита и пробва първи! Обачееее тоя човек ще го гръмнат тия от 21 век .... защото е вреден за бизнеса, не само за своя и за чужди! Лека нощ!
21
2
 
2
 
! Отговори
И ако ми я върнеш преди 4 години
Бременна! Разправяй се с номер 3! Пак си прецакан!
20
1
 
2
 
! Отговори
Няма да има преди 4 години
Нито Хепи ендинг, нито Хепи Вендинг докато тоя бардак не е наказан и създателите му избити до крак!
19
1
 
2
 
! Отговори
Да силата! преди 4 години
Силата да ви накарам да оправите тая свинщина и тя да има своя що годе приличен завършек, но не точно Хепи Вендинг. Това ми заръча, това ми даде, това направих ....
18
1
 
2
 
! Отговори
Луд ли? преди 4 години
Аз не съм му дал тая баница! Той си я открадна! Тоя я взе .... Аз ще убия него заради тази баница и всички замесени в тая свинщина!
17
2
 
2
 
! Отговори
Настоявам преди 4 години
Съюза да се намеси ... И тоя да стане просяк на улицата , разширете го ...
16
2
 
2
 
! Отговори
Слушай сега преди 4 години
Суртр рече: ама истинския Суртр рече. Тая свинщина 2000 годишна е много по-гадно наказание от цялото разрушение на което аз съм способен. Шива рече: И аз не съм толкова гаден, колкото тия църковни хамелеони вашите, Кали рече тия ако съм на ваше място ще ги избия до крак, заедно с целия род Сакскобурготски. По-добре езичници и безбожници, отколкото овци! Фейд Рота Харконен ще умреш *** !
15
2
 
2
 
! Отговори
Слушай ме внимателно преди 4 години
Тоя живот вие не можете да купите и едно нещо, защото сте нарушили тежкия морален закон .... Вие не сте спазили един закон всъщност и тука една жена някога рече: Всичко са глупости в тоя живот, освен боя за една жена. Обаче моя бой е здраво потплътен с доказателства за всичките ви гнусотии. И ще има още отнесени глави .... Кой ще да е искам го мъртъв ... Обясних защо! Такова *** нарушило всички порядки, правила на обществото и е посрамило нещо безценно като самия живот и идеята на ЕС. КОВЧЕГ