5 начина да върнете любовта във връзката си

Не позволявайте на страховете да владеят връзката ви
20 фев 2020 21:37, Михаела Лазарова
7
5 начина да върнете любовта във връзката си
Снимка: istock

За да се поддържа любовната искра в една връзка е необходимо винаги да се случва нещо интересно. Понякога се отдаваме на рутината и в даден момент осъзнаваме, че сме спрели да показваме любовта, която изпитваме един към друг. Ако и вие се чувствате така във вашата връзка, ето няколко малки стъпки, с които да я събудите.

Не очаквайте нищо в замяна

Част от човешката природа е да очаква, особено когато направи нещо добро за някого. Очакваме човекът да ни върне жеста. А точно нашите очаквания, понякога могат да доведат и до разочарования. Ако искате да поддържате любовта във връзката, доброто настроение и нагласа, не правете това с вашата половинка. Не очаквайте партньорът ви да ви даде нещо в замяна на вашето добро.

Ако искате да му приготвите нещо вкусно, чаша кафе или да му направите малка изненада, направете го от обич, а не защото ще очаквате той след това да вдигне масата, да измие чиниите или да чакате да видите той кога ще направи нещо мило за вас. Очакването без да получите ще ви направи нещастни. Ако все пак видите, че той не влага колкото вас във връзката е важно да поговорите.

Повече романтика в спалнята

В една връзка, физическата интимност не е всичко. Интимността е много повече, тя е стабилната основа върху която се градят взаимоотношенията. Въпреки това е важно да се обърне внимание на всеки вид интимност и тази в спалнята не прави изключение. Интимността е отличен начин да напомните на партньора си колко цените вашите взаимоотношения. Бъдете инициативни в спалнята, събуждайки романтиката. Започнете с малките неща, като ароматни свещи, афродизиаци, масажи. 

Още по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Skylar Budd преди 3 години
Казвам се Скайлар, тук информацията за контакт в WhatsApp на д-р Огунделе, човекът, който донесе съпруга ми за мен със своята власт в рамките на 24 часа. Неговият WhatsApp или Viber Chat е: +27638836445. Той е истински и мощен. Искам да информирам всички в този форум, ако имате някакъв проблем, свържете се с него и той ще ви помогне, доволен съм от съпруга си днес поради помощта на д-р Огунделе, благодаря.
7
0
 
0
 
! Отговори
Lisa Barry преди 3 години
Казвам се Лиза Бари, искам да засвидетелствам пред широката общественост как връзката ми беше възстановена от великия заклинател, който някога съм имал предвид, наречен д-р Огунделе, след като д-р Огунделе заклина да върне съпруга ми в рамките на 24 часа бившия ми -съпругът ми се обади и поиска моята прошка. Сега отново сме щастливи заедно като любовници и семейство. Всичко благодарение на д-р Огунделе, който направи любовна магия за мен, за да се върне съпругът ми у дома. Ще продължа да споделя
6
0
 
3
 
! Отговори
Друг начин преди 4 години
Погледнете се в огледалото. Много ли сте се променили в сравнение с момичето/момчето, в което се е влюбило преди време Вашето мило?Съпоставете и манталитета си с този, който сте демонстрирали тогава, когато милото се е влюбило във Вас.Е, постарайте се доколкото е възможно да върнете предишния си външен вид и някогашния си стил на поведение. И милото отново ще бъде запленено от Вас.
5
1
 
3
 
! Отговори
Най-важният начин преди 4 години
Не допускайте любовта да си отиде от връзката ви.
4
3
 
2
 
! Отговори
SS преди 4 години
Жените винаги са на печалба.И какво ли не прави една жена за да се хареса на един мъж?
3
3
 
2
 
! Отговори
5V преди 4 години
А как с 5 начина да и обрулите с,ливата?....
2
3
 
1
 
! Отговори
Анален преди 4 години
кекс и диптрот. Може и голден шауър.Почне ли да мрънка, да забравя за връзки и прочее.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ваи ваи