Знаци, подсказващи дали една връзка ще бъде дълга

Готови сте за общо бъдеще
21 фев 2020 20:29, Михаела Лазарова
6
Знаци, подсказващи дали една връзка ще бъде дълга
Снимка: istock

Започвайки нова връзка вярваме, че тя ще продължи дълго, може би дори завинаги. С времето, много неща ни се изясняват и истината се оказва друга. За добро или лошо, има някои знаци, които подсказват дали една връзка ще бъде дълготрайна или не. Вижте кои.

Имате сходно чувство за хумор

Изключително важно е да споделяте шегите на другия. Чувството за хумор помага за поддържането на здрава любовна връзка. Ето защо, ако смехът липсва във вашите отношения или не сте на една и съща дължина на вълната, може би ще ви е трудно да се задържите щастливи заедно и за дълго време.

Имате еднакви възгледи за родителството

Обикновено, когато една двойка е решила да направи стъпка към създаването на деца, то това подсказва, че връзката е стабилна, че двамата партньори искат да я надградят. Но оттук започват много въпроси, които трябва да бъдат обсъдени, а именно – колко деца бихте искали, как ще посрещнете разходите за бебето, какви са очакванията ви за отглеждането и т.н. Ако възгледите ви се движат в една посока, то наистина има потенциал да създадете стабилно семейство.

Отношението ви към парите и домакинството ви се покриват

Друг важен показател за трайността на една връзка е това как партньорите планират своя бюджет, дали са еднакво отговорни, как се справят в кризисни ситуации. Темата за финансите е деликатна и ако има разминаване във възгледите, нещата трудно биха се получили. Това важи и за споделянето на домакинските задължения, които често са повод за конфликт в една връзка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
родят ли се деца...
3
4
 
1
 
! Отговори
Психолога преди 4 години
То харесването е временно.После се почва:- подаръци за роднини, близки и приятелки- кафе с приятели, докато съпруга отсъства- приятелки със съмнителен умствен багаж....................И те така като стане и... каката заминава при следващата жертва, а изоставения съпруг започва да се съвзема.
2
5
 
1
 
! Отговори
SS преди 4 години
Какво ли не прави една жена за да се хареса на един мъж?
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. Жената е некадърна, но дашна. 2. Мъжът има пари - брака продължава до свършването им.3. И двамата не стават4. И двамата са свестни.