5 причини връзката ви да се е превърнала в скучна

Не сте сексуално удовлетворени
10
5 причини връзката ви да се е превърнала в скучна
Снимка: Istock

Всяка връзка започва и се развива във времето по различен начин. Рано или късно стигаме до рутина, която води до скука. Скуката е опасна за любовта. Тя раздалечава партньорите, създава основи за изневери, прекратяване на взаимоотношенията. Ако вашата връзка е станала скучна, вижте няколко възможни причини за това.

С партньора ви сте се приели за даденост

Това е често срещано в много връзки, в които партньорите са приели присъствието на любимия човек за даденост. Това неминуемо води до липса на инициатива да се направи връзката по-интересна. Няма малки романтични изненади, няма срещи на ресторант, както едно време, няма комплименти дори за вкусната вечеря. Сутрин всеки пие кафето си самостоятелно, споделените закуски са рядкост.

Проявявате интерес към други мъже/жени

Ако все по-често вниманието ви е привлечено към други мъже/жени и сте загубили интерес към половинката си, то със сигурност сте достигнали до скука във вашата връзка. Колко често се оглеждате за нещо „по-добро“, а може би комуникацията с други представители на противоположния пол ви носи повече тръпка, отколкото тази с партньора ви?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Това означава, че с другия й е скучно. Защо тогава продължава да е с него?Вероятно това момиче е от онези, които търсят кой да им поеме издръжката. Ти си имал късмета да не паднеш в капанчето й, затова е намерила друг ларж будала да го цица, а тръпката я търси извън тази връзка.Отървал си се.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да не ви е скучно не се събирайте да живеете заедно.По стечение на обстоятелствата не стигнахме до общ живот с едно момиче , и тя заживя с дрег, но като се видим продължава да ни е интересно, и не е само заради секса, някак си продължава да я има тръпката м/у нас.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не дава в газовият хъб.
4
2
 
14
 
! Отговори
орлин преди 4 години
Вие кога за последно видяхте истинска емоция и ентусиазъм за любовта у нас.Скуката започва още от свалката и се събират за да не са сами.Най тъжните са селските връзки няколко седмици секс. После цял живот битовизъм.
3
8
 
4
 
! Отговори
х преди 4 години
Никога не ми е скучно с Лили и Деси.
2
2
 
4
 
! Отговори
кой преди 4 години
..........5) Нямате, какво да си помълчите ;)
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скучна е връзката, при която двамата не са се събрали поради любов, а от някакви други съображения.Станал(а) гадже на лице, от което може да има някаква полза, получил(а) желаното и след това вече търпи партньорката(партньора) само за да не загуби облагата. Как няма да скучае в подобна връзка?