Как носенето на грим повлиява любовния ви живот

Мъжете искат да носите по-малко грим
Обновена: 5 апр 2020 21:05 | 5 апр 2020 21:02, Михаела Лазарова
14
Как носенето на грим повлиява любовния ви живот
Снимка: Istock

Всеизвестен факт е, че повечето мъже не одобряват носенето на грим от жените. Но защо тогава обръщат поглед към дами с червено червило? Да видим какво казват проучванията на мъжките нагласи към грима и как носенето му повлиява любовния ви живот, а и не само него.

Сенките за очи носят повече съобщения от мъжете

Според проучване на платформата за онлайн запознанства Zoosk, жените, които носят сенки, са получили с до 139% повече съобщения и покани за среща от мъже за разлика от жените, които не носели сенки. Това се обяснява със силата на погледа и влиянието му над мъжкото внимание. Когато очите са добре подчертани с подходящ грим, жената е привлекателна за мъжете.

Червените устни карат мъжете да се вглеждат

Червеното червило е едно мощно средство да привлечете вниманието на мъжете. Ако носите червено червило, устните ви моментално ще накарат много мъже да се обърнат след вас или ще забележите втренчените им погледи. Проучване на Университета в Манчестър показва, че червеното червило е в състояние да задържи погледа на мъжа за средно 7,3 секунди в сравнение с розовото червило например, което го задържа за около 6,7 секунди.

Друг е въпросът, когато се стигне до целувка. Носенето на червило може да откаже мъжът да ви целуне. Ако е на първа среща той ще преодолее неприязънта си към червилото, но ако сте в продължителна връзка, половинката ви със сигурност ще извърне глава и ще откаже целувка, докато не изтриете червилото си. Странно, нали!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
. преди 4 години
И нещо много важно: Внимавайте с грима! Когато излезете от банята не трябва има среща с вaмпиp!
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В немския език има специална дума за петел, предназначен за продан, обработен така, че да изглежда млад, червен и наперен. Предназначен също за плащане на данъци в натура.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гримът показва, че лъжата и фалшът се приемат като естествени. Което е част от брака. Той е подвластен на Меркурий.
8
1
 
1
 
! Отговори
петко преди 4 години
Грима показва че жената се е постарала. Ако обаче закъснява три часа за среща защото си е слагала грим предизвиква възмущение.
7
2
 
3
 
! Отговори
нн преди 4 години
мъжете харесват жени с повече грим
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За грима следва да се прилага правилото на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече. Или казано по-простичко: колкото по-грoзна е жената, толкова повече грим да използва. Иначе шансовете й са лимитирани, в момента заведенията са затворени, пиянките са кът.
5
0
 
2
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Само глупости с тия гримове оня ден приятелката ми си купи пудра за 150лв. Как да и обясня че я харесвам повече без грим като интернет затвърждава стереотипите за гримиране. Страшна мода няма що. Само комплексирате момичетата с такива статии. Нито майка ми нито баба ми носят грим.
4
1
 
12
 
! Отговори
дедо Ви преди 4 години
Баба ми казваше: синко ако сутрин след като излезе от банята не познаеш онова същество което си довел нощес в къщи, ще страдаш цял живот. Бегай дорде е време!!!
3
0
 
7
 
! Отговори
lipstick преди 4 години
Повечето мъже не одобряват употребата на грим и червило, защото жена им вкъщи рядко ползва и може да стане проблем, когато се прибират.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добрите жени си слагат по-малко грим, но компенсират с повече интелект.
1
0
 
14
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
Това с червеното червило е вярно. :)