Разсъжденията на половинката ви за бъдещето, показват дали ви обича

Това ще ви подскаже дали сте с правилния мъж
28 май 2020 22:53, Михаела Лазарова
5
Разсъжденията на половинката ви за бъдещето, показват дали ви обича
Снимка: Istock

Ако сте в романтична връзка от известно време и нещата вървят добре, усещате, че се обичате и се питате дали имате бъдеще заедно, вероятно и партньорът ви се пита същото. Можете да разберете по това как говори за бъдещето, дали говори в единствено число или в множествено, дали включва вас в плановете си или пък изобщо избягва темата за бъдещето.

Винаги обръщайте внимание на мислите и разсъжденията на половинката ви за бъдещето. Те могат много добре да ви насочат дали човекът до вас ви обича истински и дали иска да имате общо бъдеще занапред или не.

Мъжете много често действат по сходен начин. Чрез подсказки и предположения, чрез привидно неангажиращи въпроси те опипват почвата при вас и се опитват да разберат какво мислите и дали да направят открито следващата крачка.

Начинът, по който вашият партньор говори за бъдещето може да ви подскаже какви са намеренията му и дали ви обича истински.

Той говори за това какво ще се случи „някой ден“

Когато един мъж започне да разсъждава за това как иска да има семейство и деца някой ден или да се ожени някой ден, той подгрява почвата и се опитва да разбере дали вие сте на същото мнение като него.

Той търси вашата реакция. Докато говори за бъдещето, което ще дойде „някой ден“, той има буквално предвид денят, който очаква да посрещне с вас. Докато говори уж случайно за това, бъдете сигурни, че той гледа всеки знак от езика на тялото ви, следи вашите реакции, внимава в отговорите ви. Усмихвате ли се или се мръщите? Правите ли се, че нищо не е казал или се радвате видимо. Изглеждате ли заинтересувани или безразлични?

Всичко това има значение и мъжът до вас следи за тези знаци, когато заговори за бъдещето „някой ден“.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И дори по-забавното: разведени с деца
3
0
 
1
 
! Отговори
Al Bundy преди 3 години
В Македония корона вирус нема
2
0
 
1
 
! Отговори
Неразбрал преди 3 години
До Анонимен 2Чие име е трябвало да споменат в горния материал?
1
2
 
6
 
! Отговори
Само да не се окаже преди 3 години
патологичен лъжец или ***, чиято личност е раздвоена.Пазете се и от гастрольори, за каквито започна честичко да се чува през последните години. Омайва ви с приказки за общо бъдеще, за грандиозните му планове, които ще донесат сигурни бизнес печалби и ще харчите заедно. Но не достигат едни 2, 3 или5 000 лв за успешния старт. Той вече е теглил кредит, хайде сега изтеглете вие, а той следващия месец ще го погаси.Вие с радост правите тази услуга, давате му парите и той забравя, че ви познава.