Смятате ли се за привлекателни? Вижте 5 сигурни знака, че сте забележителни

Другите се опитват да скъсят дистанцията с вас
30 май 2020 12:30, Михаела Лазарова
11
Смятате ли се за привлекателни? Вижте 5 сигурни знака, че сте забележителни
Снимка: Istock

Дори и да се харесваме външно, като личности, винаги има нещо, което ни кара да се съмняваме в себе си. Това донякъде е добре, но не бива да се подценяваме, защото всеки човек е уникален по свой собствен начин. Смятате ли се за привлекателни? Вижте няколко сигурни знака, че сте по-забележителни, отколкото смятате.

Рядко получавате комплименти

Вероятно сте имали поне една ситуация, в която сте се чувствали неотразими, изглеждали сте прекрасно, но не сте получили очакваните комплименти, въпреки че сте били обект на погледи. Това не бива да ви притеснява, защото ситуацията е показател, че другите мислят, че вие сте наясно с това, че изглеждате наистина добре и че нямате нужда от напомняне. Не бива да забравяме, че понякога завистта също кара хората да премълчават комплиментите.

Осъществяване на контакт с очи с непознати

Продължителен поглед с представител на противоположния пол, лека усмивка, определено предава силни емоции и означава, че това е опит за установяване на контакт. Също така, ако човек продължава да ви гледа известно време, дори след като сте го забелязали и дори когато отклоните погледа си от него, това е показател, че сте по-привлекателни, отколкото смятате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Тъмна материя преди 3 години
Според закона за гравитацията, привличането е правопропорционално на масата и обратно пропорционално на разстоянието. Така че, е добре да се стои близо до масата, а масата да е добре заредена - ракийка, салатка и вилички.
8
0
 
0
 
! Отговори
И аз имах една преди 3 години
Една забележителна. Викам и не може да си забележителна не си паметник или монумент. Тя..не аз съм много забележителна. Беше руса, не споря, ще изляза виновен. И така със забележителните.....
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еректилната дисфункция се лекува с портофелна хиперфункция
6
2
 
15
 
! Отговори
Дрът Бизнесмен преди 3 години
Яхтата ми , няколкото стотин хиляди долара в банката,печелившия бизнес и редовното ми ходене на почивка в Дубай и на Малдивите ме прави толкова привлекателен сред младите и красиви жени че те автоматично забравят за плешивата ми глава , дебелото шкембе и гадния ми характер. Дори го намират за привлекателен.п.с. Не пиша на лични и не си давам телефона . Графика ми плътно е запълнен до 2048г.... дори и от родителите на тия девойки дето тогава ще навършат 18г.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
..... за да доминира нейното влияние над него, а не това на свекървата.Тези съвети моята баба е чула навремето от своята баба. Баба ми е била вече ученичка в гимназията и това й се е виждало смешна отживелица, но го е запомнила.
4
1
 
6
 
! Отговори
До Електромагнит преди 3 години
Още от едно време са давали такъв съвет на младите момичета, когато са вече сгодени или наскоро омъжени "Все в очите го гледай!"Докато е още мома за харесване и си няма годеник я учат да не гледа мъж в очите, защото се считало, че така постъпват само разтурените момичета. Но обвърже ли се с някого, постоянно чрез погледа си да задържа вниманието му "за да не се зазяпа по някоя друга", а след като вече е станала млада булка, пак да го гледа постоянно в очите, за да доминира нейното влияние .....
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А мъжът по какво да познае, че е по-привлекателен отколкото си мисли? Кажи ***, како!
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мне ама аз не съмкойзнае какво.
1
5
 
6
 
! Отговори
Електромагнит преди 3 години
По принцип постоянният контакт очи в очи е характерен за котките( и за лъвовете, според Дискавъри и анималпланет), но щом смятате, че е основна част от комуникациите при хората...