Признаци, че партньорът ви няма серозни намерения към вас

Ентусиазмът му започва силно, но внезапно стихва
12 юли 2020 22:00, Михаела Лазарова
18
Признаци, че партньорът ви няма серозни намерения към вас
Снимка: Istock

Първите пориви на любовта винаги могат да се окажат заблуждаващи. Човек тъкмо си мисли, че е открил партньора, с когото да изгради истински ангажираща връзка, а след това осъзнава, че нещата стоят по съвсем различен начин. За да сме сигурни дали половинката ни наистина е отговорна към нас и има истински намерения за бъдещето, трябва да следим за някои признаци, които показват отношението му към нас. Ако тези признаци подсказват, че връзката ни е привидно ангажираща, значи сме се излъгали.

Той ви критикува едва доловимо или явно

Комплиментите, които ви прави, всъщност са шега. Той се подиграва уж на майтап с вашите интереси и мечти. Човек, който ви обича не би се държал иронично с нещата, които ви вълнуват или които казвате. С времето тези леки иронични шеги ще се превърнат в постоянна критика, която ще ви изяжда.

Той казва, че ви обича твърде рано

Един от червените флагове на фалшивата любов е твърде раното признание, че ви обича. Любовта не идва веднага. Вероятността да се случи така е много малка и ако чувате „обичам те“ в началото на вашите срещи или в зората на връзката ви, винаги трябва да имате едно наум.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
1
 
! Отговори
фори преди 3 години
Вярно написано,но остаряло след март месец!Короната промени не само нас,но и правилата на общуване и истината за връзка,обич,брак,деца и семейство!
8
0
 
0
 
! Отговори
Ами! преди 3 години
Ентусиазъм за някои неща продължава да има, както беше в самото начало. Особено по отношение на креватната гимнастика.Но не му се встъпва в брак. Убеден е, че му е още рано да стане баща. Мисли, че може още да си поергенува. Докога? И той не знае.Девойчето обаче знае. Трябва да се похарчи преди да е станала на 25 г. и да си е родила децата преди да навърши 30 г. Казва му го.Той я обвинява в егоизъм и сметкаджийство. Не й ли е достатъчно, че той е така всеотдаен като любовник?
7
2
 
9
 
! Отговори
Опитна преди 3 години
Ако ви шпори отзад като за последно - няма да е сериозен. Сериозните са внимателни и пазят там да не се олаби прекалено!
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Серозен? Сериозно ли?
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам те, искам кекс!Значи не е сериозенАко е сериозен първо ще се опознаете
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мнооого важно,пет пари не давам,а не мога ли аз да му бия шута,ако не ми харесва държанието,както се е случвало?Ей сега ще седна и да го мисля,вместо да го разкарам,ако не си съвпадаме!
3
3
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Ами закъсал го е. Така е като седи ерген на 47 г. от поне 5г. насам. Такива са те, обикновените oнaниcти - само меракът им е голям, но хич ги няма.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такова ви, избърсва се в пердето, обръща се на другата страна и заспива - това е основният признак, че няма сериозни намерения към вас.
1
6
 
15
 
! Отговори
Кво речи!? преди 3 години
Миндилко, само една ли бре? Да не би нещо да си я закъсал, къде остана времето когато имаше милх за няколко,