Как тялото ви да подсказва, че той не е подходящ за вас

Вече не сте сексуално привлечени от партньора си
21
Как тялото ви да подсказва, че той не е подходящ за вас
Снимка: Istock

Слушайте езика на тялото си. То никога не лъже. Ако се опитвате да заблудите ума и сърцето си, тялото ви ще се противопостави на грешния ви избор в любовта. Понякога на хората им трябва много дълго време, за да разберат, че човекът, с когото имат връзка или брак, не е за тях и ги кара да се чувстват зле. Трябва само да се вслушате в знаците, които тялото ви изпраща на физическо ниво и ще разберете.

1.Чувствате се напрегнати около него. Не можете да се отпуснете в компанията му. Още по-зле става, когато наоколо има приятели. Непрекъснато се притеснявате дали няма да сгрешите, като кажете нещо и да предизвикате реакция у него.

2.Езикът на тялото ви ви кара да сте сковани в негово присъствие. Без значение дали партньорът ви е агресивен или пасивен към вас, тялото ви реагира на емоционално ниво. Нервната ви система изпраща несъзнателни сигнали, които карат тялото ви да се сковава и да не може да се отпусне.

3.Чувствате се сякаш той крие нещо от вас. Не можете да му се доверите напълно. Непрекъснато остават неизказани неща и вие го усещате с цялото си тяло.

4.Дори миризмата му ви отблъсква. Когато любовта се е променила в една връзка, а понякога дори си е отишла, партньорът ни започва да ни отблъсква и физически.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
11-а подсказка преди 3 години
На кафе сте.Вече ще си тръгвате. Сервитьорът носи сметката.Твоят кавалер разсеяно гледа някъде в пространството. Нещо в твоето тяло и особено в подсъзнанието ти те подсеща, че той очаква ти да платиш кафетата, макар че днес е взел заплата.Не се ядосвай. Този мамин льольо е неподходящ не само за теб. Той е противопоказен за всяко свястно момиче. Плати кафето и когато се отдалечите малко от заведението кажи, че ще вземеш такси, но него няма да го изпратиш до дома му и му пожелай успех в живота.
9
1
 
1
 
! Отговори
ralpona преди 3 години
напишете нещо и за мързеливата жена толуп сега
8
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
ebimo mamata drugiya i bez tova vie va kravta
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вагината да засвири
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормални неща. Доста жени, след като родят, се занемаряват и започват да изглеждат, меко казано, отвратително. Това не привлича мъжете им. Такива са поне 50% от случаите, когато вече привличането изчезва. Ние имаме бебе на 10 месеца, а жена ми още след 6-тия изглеждаше както преди да роди. Относно мъжете- шкембаци, окичили се със златни вериги и каращи 15-годишни БМВ-та. Облекло с чантичка, достойно за меме във ФБ. Е коя жена би харесала подобен парцалясан дебелак!? Двустранно е. Примери- много.
5
2
 
14
 
! Отговори
Радо преди 3 години
И при мъжете е така. Когато някоя почва с претенции, изисквания и я мързи да си вземе чашата защото е много хубава, бегом от нея. Такива за нищо освен за секс и напрежение не стават а иначе с лопата да ги ринеш, толкова са много.
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5. Ако *** му влиза много лесно - тялото ти казва: " намери някой с по-голям "
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брао, брао, дори в Бъзфиид няма такива високоинтелектуални статии за умлолрасавици. :-) Потресаващо!
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ami ako mu vidis drugo moje da sa vlubis ha ha
1
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз като видя мутрата на тулупа и ми се повръща. Така разбрах, че той не е подходящ, както за мен, така и за държавата. Още няколко милиона споделят същото усещане.