Защо мъжете бързо се влюбват в жена Водолей?

Жената Водолей носи положителна енергия
4
Защо мъжете бързо се влюбват в жена Водолей?
Снимка: Istock

Тя привлича мъжкото внимание със своята общителност и откритост. Жената родена под знака на зодия Водолей, определено умее да общува, което винаги ѝ трупа активи, в любовта също. Жената Водолей има добри обноски, умее да изслушва събеседника си, харесва необичайното и постоянно се нуждае от „храна за душата“.

Има собствена позиция по всеки въпрос и не се влияе от общественото мнение.

Мъжете лесно биват запленени от нея, тъй като тя определено обича да флиртува, да се откроява с необичайното си поведение, но никога не е пошла, агресивна.

Трудно допуска хора до себе си, и може би точно тази нейна сдържаност привлича още повече мъжете.

Лесно е да се влюбиш в жена от зодия Водолей, защото тя предпочита повече свободните взаимоотношения, без задължения и отговорности. Докато много жени търсят сериозна връзка още от първата седмица на запознанството и това определено е плашещо за мъжете, тази жена е различна. Именно това кара представителите на силния пол да се влюбят в нея.

Сексуалността ѝ е нейната сила! Тя харесва всичко необичайно, което може да ѝ донесе удоволствие. За нея моментите с партньора са изключително важни, затова се старае да ги направи наистина приятни. Умее да създава атмосфера, а разбирането ѝ за интимност, не се ограничава само до секса.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
глупости преди 2 години
Аз познавам една, която беше глуповата и скучна и гаджето й я издържаше понеже не можеше нищо, но се имаше за много...Това със зодиите са простотии, а водолея, който познавах беше лесен за опитомяване понеже не блести с ум и сама нямаше да стигне далеч....
3
0
 
1
 
! Отговори
game1 преди 3 години
Михаелка каква зодия е?
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжете вече не се влюбват. Жени няма.Купуваш си някоя ползваш я и след време нова. Толкова им е в момента морала. Сори.
1
1
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Аз пък изядох паница с боб