Кои грешки могат да ви провалят на първа среща?

Не говорете за предишни връзки
10
Кои грешки могат да ви провалят на първа среща?
Снимка: pixabay

Без значение какво търсите в любовта – дали сериозна или неангажираща връзка, първата среща и впечатлението, което оставяте от нея, са от изключително голямо значение. Първите срещи са неудобни и могат да предизвикат голямо смущение. В такива стресови моменти човек невинаги избира най-подходящия подход, за да се представи в най-добрата си светлина, така че другият да пожелае да го види втори път.

За да направите добро впечатление на първа среща, избягвайте тези често срещани грешки, които отблъскват.

Не говорете твърде много за себе си

Когато се опознавате с потенциалния си партньор, разговорът трябва да е разделен поравно. Ако прекалявате с информацията за себе си, ще създадете впечатление, че сте самовлюбени и се интересувате единствено от себе си. За да накарате някой да ви възприеме като чаровна и обаятелна, комуникативна личност, с която се общува с лекота, винаги се интересувайте от човека срещу вас. Това правило в комуникацията важи не само във връзките, но и в приятелствата и създаването на добри колегиални отношения.

Не прекалявайте с ползването на телефона си

За да създадете добро впечатление у човека срещу себе си е важно да му отделяте достатъчно внимание. Ако говорите по телефона или нонстоп преглеждате социалните мрежи и отговаряте на съобщения, това неминуемо ще го подразни и отблъсне.

Не пийте твърде много

Алкохолът не е добър приятел на първа среща. Няма значение дали търсите мимолетна връзка или сериозно обвързване, напрежението и притеснението на първа среща правят нервната ви система още по-податлива на ефектите на алкохола. Не рискувайте да се изложите и да направите ужасно впечатление.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Аз вече се провалих на една среща. Всеки деня няма такива срещи.
5
0
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Точно така... Меркантилните феминистки....повечето дами,всъщност задават точно тези въпроси... Също и къде си почивал миналото лято....( Пак препратки към кинтите и стандарта).... Факт...
4
0
 
15
 
! Отговори
Mgtow преди 3 години
Други съвети: Най-вероятно феминистката ще ви подпита какво работите, оттам да си прави извод колко печелите! Както и къде живеете, и дали е под наем или собствено жилище (мечтата на селянката, дошла в София). Друг въпрос е и, каква кола карате (пак да си направи извод за финансовото ви положение, според първичната й логика). Съветът ми е, ако ги чуете на първа среща да не се занимавате повече, но ако искате да преспите с нея само, може да се жертвате за втора среща. Успех!
3
2
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
На първа среща отивам на едно кило ракия и две шкембе чорби с по една глава чесън на купа! Винаги ми вързват!
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако още на първата среща попиташ колко пари може да ти даде назаем и дали ще се съгласи да не определяте срок за връщането им?
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
"Не говорете за предишни връзки" - аз пък все попадам на такива, които говорят за тях, и то далеч не с омраза към бившите, а с любов и съжаление, че са се разделили. Дори са ми казвали "аз нея я обичах много и още я обичам, теб не" - но въпреки това по някаква причина ме свалят, може би като вид заместител на предишната, макар и "непълноценен".Мъже, никога не правете това. Наранява, обижда и отблъсква.