Защо е важно да научите езика на любовта на партньора си

Както и той вашия
22 сеп 2020 16:27, Михаела Лазарова
6
Защо е важно да научите езика на любовта на партньора си
Снимка: Istock

Езикът на любовта е специфичен и индивидуален. Въпреки че има някои общи черти на начините за изразяване на любовта, които всички ние познаваме, всеки човек има свой уникален език на любовта чрез който изразява чувствата си. Ето защо е от голямо значение да научите добре езика на любовта на партньора си, както и той вашия, за да можете да се разбирате на още по-дълбоко емоционално ниво.

Можете да се почувствате истински обичани, ако усетите, че партньорът ви знае много добре какво искате и харесвате, и именно по такъв начин се опитва да ви каже „обичам те“ всеки ден.

Защо е от толкова голямо значение да научите езика на любовта на партньора си, както и той вашия?

Няма да се налага да гадаете какво кара партньора ви да се чувства обичан

Вие просто ще знаете как да изразите любовта си така, че половинката ви да се чувства възможно най-щастлив и истински обичан. Това е най-добрият начин да накарате някого да се чувства оценен и значим. Така показвате на любимия си човек, че сте мотивирани да го опознаете и да използвате знанията си за него, за да изразите любовта си.

Дайте му това, от което има нужда

Когато познавате добре любовния език на партньора си, вие сте по-способни да изразите любовта си чрез действия, не само чрез думи. Това е по-качественият и пълноценен начин да кажете „обичам те“.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
от 3 преди 3 години
Но в съвременния свят повечето мъже могат се погрижат сами за храната си, могат да си сготвят ако ги мързи могат да си поръчат готова храна, затова за тях няма значение дали жената е приготвила ядене или не това не е проблем които ги затруднява по някакъв начин , за разликата от долупосочения тип които изпадат в паника когато не им е приготвено , затова и това няма как да им повлияе.Както се казва това са триковете на бабите но не са актуални към съвременния свят.Освен за дядовците разбира се.
2
1
 
4
 
! Отговори
до Повтарям съвета, преди 3 години
Съвета е доста глупав но вероятно може да мине при определени тип мъже, такива предадени от мама на булката вярващи, че жената трябва да готви и мъжете не са способни да готвят и мразещи ресторантите струваш им се много скъпи, обикновено като отидат на ресторант си поръчат мизерно ядене ,поръчват си много алкохол ,плащат голяма сметка и по този начин доказват на себе си ,че това е скъпо удоволствие.При този тип определено това ще работи.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваи ваи