Знаци, че той няма сериозен интерес към вас

Кара ви да чакате, когато имате среща
13
Знаци, че той няма сериозен интерес към вас
Снимка: Istock

Жадуваме за споделена любов, която да се развие в красива любовна връзка. За жалост невинаги се случва да се влюбим споделено. Въпреки това продължаваме да се надяваме, че той ще ни забележи по начина, по който ни се иска. Отказваме да повярваме, че на него не му пука за нас, защото се хващаме за малки и незначителни неща в контактуването.

Кои са знаците, че той няма сериозен интерес?

В повечето случаи вие сте тази, която инициирате контакта между вас двамата. Вие изпращате съобщения в социалните мрежи, давате идеята да се срещнете, вие първа започвате разговор, вие сте тази, която проявява огромното търпение към другия.

Разпитва ви макар и косвено за други жени, които предполага, че вие познавате. Интересува се от тях и ви ползва като информатор, без да се замисля, че ще нарани чувствата ви.

Когато той ви пише или позвъни, но не сте успели веднага да отговорите, при първа възможност бързате това да се случи. Никога не го оставяте да чака с часове. Това обаче не може да се каже за него. Той ви търси само когато има нужда.

Когато направите предложение да се видите на кафе, ресторант, кино, той първоначално дава заявка, че вашата среща ще се състои. Но когато наближи, измисля глупаво оправдание, за да не се срещне с вас. Това е още един показател, че той не държи на вас като личност.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Кво атава тука бе, коя е изоставена или се чувства така?!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То това важи по същия начин и за жени, които те използват само докато си намерят друг.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярно кажа сериозен сам кога ще дойдеш дарба натебе знаеш го не слушаи кво ти говорят некви тука
1
4
 
20
 
! Отговори
Mgtow преди 3 години
Знаци, че тя има сериозен, но нездрав интерес към вас!! след това как се казвате, иска да научи с приоритет къде живеете, под наем или собствено е жилището разпитала е каква кола карате иска да знае дали държите да готви, т.е дали сте старомоден и очаквате от нея нещо повече от да опържи две яйца ... държи да получава по 8 подаръка годишно с долна граница за стойността, НЕ иска вие да очаквате същото