Как да поддържате хармонична любовна връзка?

Обръщайте си внимание
21 окт 2020 23:45, Михаела Лазарова
10
Как да поддържате хармонична любовна връзка?
Снимка: Istock

Любовта е сложна. В повечето случаи тя не е достатъчна, за да поддържате здравословна дълготрайна връзка. Нужно е да полагате усилия в добрия смисъл на думата, за да надграждате любовта си и да успеете да изградите хармонични отношения с партньора си.

Невинаги нещата са чак толкова сложни, колкото си ги представяме в главата си. Понякога са необходими само някои малки жестове, за да успеем да изградим щастлива връзка, в която ние и партньорът ни да се чувстваме добре.

Как да поддържате хармонична връзка в 5 прости стъпки?

Не пренебрегвайте зрителния контакт

Представете си, че бързате сутрин за работа. Трябва да закусите, да изпиете кафето си, да се изкъпете, да подберете дрехите си и да оправите косата си. В тази сутрешна суматоха не забравяйте да погледнете партньора си в очите, да го целунете и да му пожелаете денят му да е хубав. Този миниатюрен жест показва загриженост и любов повече, отколкото предполагате. Стремежът да погледнете в очите любимия си човек преди да се разделите и да поемете по пътя на ежедневните си задачи е израз на любов.

Давайте прегръдки по-често

Една от най-нежните форми на израз на обичта е прегръдката. Тя е много по-мощна от сексуалния контакт. Прегръдката показва искрена привързаност, подкрепа и любов към най-близкия ви човек. Давайте прегръдки по-често. Те са истински важни за здравето на връзката ви и развиват доверието и интимността помежду ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма любов.
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка вечер с двеста, ей така