4 знака, че една връзка няма бъдеще

Коренна разлика в емоционалното състояние на партньорите
30 окт 2020 23:00, Михаела Лазарова
16
4 знака, че една връзка няма бъдеще
Снимка: Istock

Проблеми могат да възникнат във всяка връзка. Важно е да се решават открито и с усилия от двамата партньори, за да може връзката или бракът да просъществуват. Понякога е много трудно да се абстрахирате от собственото си его и да погледнете на ситуацията и проблемите обективно без да съдите партньора си, както и той вас. Затова в някои ситуации е най-добре да се консултирате с брачен или семеен терапевт, който да анализира ситуацията, в която се намирате и да ви помогне да решите проблемите си.

Въпреки че работата на брачните консултанти е да помагат на двойките да подобрят отношенията си, понякога това е невъзможно. Има определени рискови фактори, които водят до развод и раздяла, които семейните консултанти умеят да откриват. Това им помага да разберат, че с една връзка или брак наистина е свършено.

Недоволство и разрушителен стил на конфликти и спорове

Брачните консултанти знаят добре, че ако поддържате агресивен стил на водене на спорове и конфликти, връзката ви няма да приключи добре. Партньорите, които непременно търсят начин да обидят и уязвят половинката си, се нараняват дълбоко. Нанасянето на удари под кръста, постоянното недоволство от другия и разрушителният начин на водене на спорове са признаци, че връзката е обречена.

Доверието е разрушено

Доверие се печели трудно, но се печели още по-трудно, когато е изгубено. Безвъзвратната загуба на доверие между партньорите или от страна на единия е признак, че с връзката или брака ви е свършено. Изневярата е една от най-честите причини за безвъзвратна загуба на доверие, но далеч не е най-лошата. Премълчаването на мисли и чувства, лъжата, несъответствието между думи и действия са много по-опасни и могат да сложат край на връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
2
 
! Отговори
Корахи преди 3 години
Нека се Обичат още повече и да правят още повече любов! За вас не ми е известно , нещо си мислите от вашата "камбанария", но определено хората не разсъждават, като вас. Обичат се! Правят любов секс! Докосват се до най-сакралните си части до най- тайните си места , които вие няма как да знаете, защото те се отдадени един на друг.
4
3
 
2
 
! Отговори
Корахи преди 3 години
Хората правят любов секс, деца ,какво лошо има в това за каква комбина говорите въобще?!!
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Abe mai vie sazdabate konfliktite mejdu horata tocno vie deto pisete tezi statii taka izglejda dvulicnici a kakav e vasiya interes hem skavate hem se opitvate da pogate tova e bezobrazie i naglos neka vseki gleda nego si
2
0
 
2
 
! Отговори
Корахи преди 3 години
Придавате значение на любовта и секса на хората! Свободни са на действия!
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A imma i drugo koi ste vie che se barkate vav horski nesta ili sme kombinna sas nykogo moje bi