3 знака, че сте с грешния партньор

Отношенията ви карат да сте объркани
22 яну 2021 01:05, Михаела Лазарова
5
3 знака, че сте с грешния партньор
Снимка: Istock

Да откриете правилния човек, с когото да останете щастливи, понякога се оказва много трудна задача. Изборите, които правим в живота си, в много случаи се оказват грешни. По-лошото е, че невинаги успяваме да осъзнаем това навреме, за да спрем да хабим усилия, продължавайки да стоим в грешната връзка с грешния човек.

Кои са признаците, че сте в грешната връзка и е време да я прекратите?

Никой от двамата не се старае

Една от най-старите и винаги валидни истини за връзките е, че любовта сама по себе си не е достатъчна. Необходимо е и двамата партньори да се стараят, за да развиват и съхраняват отношенията си. В противен случай връзката се изчерпва или просто в даден момент осъзнавате, че изобщо не сте щастливи в нея.

Отговорност и на двамата е да бъдете отворени един към друг, да сте готови да правите компромиси, да се подкрепяте и уважавате, да израствате заедно. Малките жестове, признанията, благодарността, честната комуникация са важни. Ако не се стараете във връзката си и не полагате усилия за нея ще бъде много разочароващо в един момент да осъзнаете, че сте се изгубили.

Ако партньорът ви не се старае да ви прави щастливи, значи сте в грешната връзка. Ако и вие нямате никаква мотивация и желание да го правите, това е още по-явен знак, на който да обърнете внимание.

Чувствате се уморени от връзката

Ако сте започнали да се чувствате безкрайно изтощени от непрестанните спорове, конфликти и битки, в които и двамата искате да излезете победители, това е ясен червен флаг. Ако не успявате да достигнете до консенсус по важните въпроси и винаги се блъскате в една и съща стена, вие сте в грешната връзка с грешния човек. Точният за вас партньор ще ви разбира, ще приема мнението ви и ще се старае да намира златната среда в споровете, както и вие спрямо него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз акам
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моята мацка се е във България много си я обичам
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз обичам една кака и тя е все Бг парешче