Кога ни боли от любовта?

Когато, проектираме миналата болка върху настоящата си връзка
26 фев 2021 01:00, Михаела Лазарова
15
Кога ни боли от любовта?
Снимка: Istock

Всеки, който се е влюбвал и обичал, знае че любовта може да бъде и болезнена. Не само когато сме в конфликт с любимия човек, усещаме че се отдалечаваме един от друг или пък са ни изневерили. Любовта може да е болезнена и поради други причини. Вижте някои от тях.

Несигурност за бъдещето

Една от причините да сме във връзка, но да ни боли са многото неясноти свързани с бъдещето на нашите взаимоотношения. Вероятно има някои ясни признаци, които ви карат да се съмнявате в половинката си, във връзката като цяло дали това са вашите взаимоотношения. От другата страна страхът от сериозно обвързване също може да ни се отрази негативно. И да, когато имаме любовни страдания те могат да се проявят като физически неразположения – главоболие, усещане за свит стомах, тежест в гърдите, безсъние, липса на апетит или преяждане, гадене и други.

Очаквания за това, което е можело да бъде

Когато става дума за любов, не може да нямаме очаквания – към партньора ни, връзката. Ако те не е оправдаят – страдаме. Очаквания можем да имаме и за бъдещето ни с любимия човек. Кога ще се видим отново? Кога ще заживеем под един покрив? Кога ще ме представи на своя близък кръг?Отпуснете се и спрете да се тревожите за бъдещето. Така ще създадете много отрицателни сценарии какво може или не може да се случи. Бъдете в настоящето, имайте си цели свързани с любовта, но не изпреварвайте събитията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Я преди 3 години
Казват, че не боли много, но резила е голям.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените днес са комерсиални използвачки.............мислят само за пари и секс..........90 % от тях!!!Е............всяко правило си има изключения!!!