Как да привлечете любовта според законите на привличането

Никога не се отказвайте
18 апр 2021 17:50, Михаела Лазарова
25
Как да привлечете любовта според законите на привличането
Снимка: istock

Законите на привличането имат своите неведоми пътища. Те обаче могат да бъдат канализирани и използвани, стига да знаете как да промените мисленето си. Това ще ви помогне да откриете любовта и сродната си душа. Ако сте се опитвали да разберете как да откриете сродната си душа, можете да следвате няколко прости стъпки, които ще ви помогнат да привлечете точния за вас човек. Не подозирате каква скрита сила има във вас. Нужно е само да умеете да я използвате по правилния начин.

Някои хора имат късмета да открият сродната си душа без усилия, без да се стараят да я намерят – тя просто идва при тях в някакъв кармичен момент.

Ако вас все още не ви е сполетяло това щастие, вижте какво можете да направите, за да привлечете любовта според законите на привличането.

Изяснете се какво точно искате

Всяка неуспешна връзка в миналото дава уроци. От това обаче няма смисъл, ако не размишлявате над тях. Грешките, болките, неуспехите и неволите във връзката са нещата, които ни учат на това какво всъщност искаме от любовта и още по-важно – какво не искаме. Не се фокусирайте върху откриването на идеалния мъж. Още по-лошо е ако се фокусирате върху конкретен мъж, без да осъзнавате и без да признавате пред себе си, че той не е за вас. Идеята, че трябва да имате някого до себе си понякога тласка жените към грешни избори. Затова е много важно да се изясните честно и искрено пред самите себе си какво наистина искате.

Мечтайте и си мислете за любовта, която искате

Енергията и мислите, които изпращаме към Вселената, не са случайни. Затова е важно да настроите енергията си в тази посока. Мислете си за това как си представяте любовта и сродната душа. Мечтайте си за нея. Няма нищо лошо в това да визуализирате връзката, която ви прави щастливи. Вселената ще ви подари това щастие в най-точния за вас момент.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: любовромантикавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Deathmagnetic преди 2 години
Спазвайте законите на електромагнетизма и гравитацията, иначе стават колизии и къси съединения.
2
2
 
2
 
! Отговори
Сияйна мъдрост преди 2 години
Точно тази на снимката няма да има големи проблеми с привличането. Другите да му мислят!
1
2
 
1
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии