Защо да не отлагате обаждането към мъж, когото харесвате?

Чакането не ви прави по-привлекателни за него
13 юни 2021 13:15, Михаела Лазарова
36
Защо да не отлагате обаждането към мъж, когото харесвате?
Снимка: istock

Едно от най-разочароващите неща във връзките е отлагането и чакането. Много жени са свикнали да отлагат първата крачка, защото вярват, че трябва да я направят мъжете. Дори да харесват някого, не му се обаждат или не му пишат първи, за да не изглеждат отчаяни, преследващи, нуждаещи се.

Онова, до което всъщност води отлагането в живота, е нещастие и неуспех. Това важи не само за връзките, а за всичко останало. Представете си до какво води страхът от първата крачка в търсенето на професионално развитие. А що се отнася до здравето? Какво се случва, ако не направите първата крачка да се погрижите за здравето си?

Същото се случва и в любовта. Непоемането на инициатива към мъжа, когото харесвате, би довело само до едно – нереализирано щастие в любовта. Ако чакате винаги мъжът да поема инициатива, можете да останете сами и нещастни завинаги.

Трудно е за жените да изиграят картите си по възможно най-добрия начин, така че хем да не изглеждат отчаяни, хем да не са твърде настоятелни, което реално истински отблъсква повечето мъже.

Защо е важно да не отлагате да се обадите на мъж, когото харесвате?

Като чакате мъж да ви се обади пръв, вие всъщност се оставяте по течението. Има много причини мъж, който ви харесва, да не прави първата крачка. Личността на всеки човек крие страхове и предразсъдъци. Не е задължително всеки мъж, който не ви търси пръв, да не ви харесва. В много случаи мъжете също изпитват редица колебания, които ги спират да направят първата крачка.

Ако сте усетили, че между вас има някаква искра, не чакайте. Можете да потърсите мъж, без да изглеждате отчаяни и искащи внимание на всяка цена. Тайната на това да успеете е в начина, по който го правите. Не бъдете твърде настоятелни, но и дайте да се разбере, че имате интерес.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
5
 
! Отговори
в коментарите преди 2 години
Колко озлобени"мъже"!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
св и ркиТолкова не разбраха, че мъжете са по-добри
17
6
 
11
 
! Отговори
стефчо преди 2 години
Като чуя за жени вече и багам като от чума.Все си виновен и крив,все не можеш да им осигуриш комфорта.Бъдещето на жените е самотни,оплакващи се и самозадовляващи се!
16
0
 
3
 
! Отговори
хаха преди 2 години
На мен така един ми се правеше на недостъпен без да съм го питала, после че бил всеобщ, накрая започна да ми се сърди, че не го отразявам.
15
1
 
1
 
! Отговори
Ааа преди 2 години
Това са така наречените звездни мигове в любовта. Действайте, момичета.
14
1
 
4
 
! Отговори
Кака преди 2 години
Начи хващам указателя и почвам да им звъня аз, пък който откликне. В едно тефтерче ще си ги пиша и задрасквам, за да са ми като служебни задачи.....Един по един ще ги отмятам.....Да приложа натиск викате и ще съм щастлива завинаги :-))))) То който го харесвам, го знае, защото съм му го казала. Друг е въпросът ако иска всяка да му четка егото като се държи като незаинтересован. Това дразни, а жените не сме глупави. Ние също не обичаме игрички и разбираме когато ни манипулират.
13
3
 
5
 
! Отговори
SS преди 2 години
Според мен жената трябва да направи първата крачка ! Което на практика не е така.
12
7
 
5
 
! Отговори
МНОГО ДОБРЕ преди 2 години
Жените така учат дъщерите си - мъжът за какво е мъж , нека той пръв да започне запознанството , че след това дъщерята трябва да е първа в съда да съди същия този мъж че тя без него можела а той не можел без нея или без жена . . . Но мъжете вече натрупаха значителен съдебен опит и след като има равноправие оставят жената да започне запознанството . Дори бащите също натрупали съдебен опит съветват синовете си - нека като има равноправие първа да започне жената ! ! В съда винаги жената е първа .
11
2
 
14
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Ако нямаш парички пич и си бедняк,ще има да чакаш обаждане много дълго време.Най-много да ти звъннат от мобилния оператор,или някоя банка за кредита!
10
2
 
7
 
! Отговори
ана преди 2 години
в никакъв случай, защо са мъже, а ако са женени, само добър ден, казала съм и на дъщерята
9
6
 
7
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Преди а съ обадите на мажа когото аресвате са епилирайте и подмийте отдолу.
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отложи ли обаждането друга ще се обади и ще го загуби.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тайната на успешното обаждане е да обясните, че ви сер бе, без да бъдете настоятелна.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правете му като вятъра, па квот стане.
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли мъж, на когото да не му шарят очите?
4
5
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Харесване!?! Човек на ден може да хареса поне десет екемпляра от другият пол. Ако се обади и на десетте се превръща в . Връзката между двама човека трябва да е на базата на любов и отговорност. Можем да се обадим само на този или тази, който или която са гарант за нашата личностна интегралност. Обажданията от хедонистичен и мераклийски тип на една жена са чиста проба дезинтеграция на личността.
3
7
 
10
 
! Отговори
Цицоман преди 2 години
Ако няма големи и хубави гърди изобщо да не ми звъни..
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не съм гей, но когато усетя близост на женска плът гледам да бягам възможно най-далеч. отвращавам се от идеята, че някой ме възприема като обект.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами ако той не ви харесва?