10 знака, че той ви използва

Става отбранителен, когато се стигне до спор
17 юни 2021 23:00, Михаела Лазарова
7
10 знака, че той ви използва
Снимка: istock

Толкова много неща могат да се объркат в любовта, че човек понякога трудно разпознава знаците, че нещо не е наред. Възможно ли е партньорът ви да ви използва, а да не ви обича? Разбира се, че е възможно и за съжаление не е рядко явление. Но ако познавате добре признаците на това поведение ще ви е по-лесно да осъзнаете положението си бързо и да предприемете действия.

Измамници и манипулатори съществуват под път и над път. Те са изкусни лъжци и майстори на заблудата. Могат да ви накарат да правите нещата, които поискат и много често жертвата не се усеща навреме.

Милите думи, признанията и обясненията в любов са само част от стратегиите на манипулаторите, с които държат „любимите“ си в плен, за да ги използват.

Кои са признаците, че и вие сте попаднали в капана на партньора ви, който ви използва?

1. Той показва липса на интерес. Не се страхува да демонстрира апатия към вас, като го прави по начин, който да ви вмени вина.

2. Изведнъж е изключително внимателен, много нежен и мил с вас. Това показва, че е гузен или че се опитва да прикрие нещо, което е извършил или има намерение да извърши.

3. Има изключително високи очаквания от вас. Критикува ви, когато не оправдаете тези очаквания и иска от вас да сте перфектни, за да си заслужите мястото на негова половинка.

4. Чувствате се неестествено и напрегнато в много от моментите, прекарани заедно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: флиртинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох Михаелче пак ли бе чедо с тези глупави статии ..Пусни една такава да разберем как жените използват мъжете. Как ги виждат като разхождащи се портмонета а в замяна нищо.