Ретрограден Юпитер на 20 юни - какво ни очаква?

Време за личен растеж
18 юни 2021 17:45, Илияна Николова
7
Ретрограден Юпитер на 20 юни - какво ни очаква?
Снимка: istock

 На 20 юни планетата Юпитер става ретроградна. Тогава Слънцето напуска знака на Близнаци. Юпитер ще се присъедини към Меркурий, Сатурн и Плутон. Юпитер е ретрограден няколко месеца в годината.

Чували сме, че когато някоя планета е ретроградна, то тя се движи назад. Всъщност планетата не се движи назад, но е възможно да усетим забавяния в някои наши дела, отлагания.
 
Юпитер обикновено е благосклонна планета, а когато е ретроградна, освен възможности за растеж ще ни даде шанс да преодолеем лош навик, негативното си поведение, да поемем контрол и да се справим със зависимостите си.
 
Юпитер ще постави под светлините на прожекторите нашите убеждения, идеи и нещата, които сме мислили, че знаем. Това се случва, за да можем да ги преразгледаме отново и може би да променим своята гледна точка. Юпитер може да бъде нашият обектив, помагайки ни да видим нашата реалност много по-ясно. Тази планета ни напомня, че всичко е възможно, че имаме таланти и че в живота постоянно учим нещо.
 
От 20 юни до 29 юли, Юпитер ще бъде ретрограден в знака на Риби и ние може да поставим на фокус нашите духовни ценности, да обърнем повече внимание на проекти, творчески идеи. След 29 юли планетата става ретроградна във Водолей и ще се задържи така до 17 октомври. Тогава повече ще мислим върху това как се вписваме в обществото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Нещо взе да става много лабооо работата!Пак са почна с ретроградните.глупости!Я бържи марш в дупката!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сред 29.07 няма как да стане ретроградна във Водолей. Ужас сте.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да очаква Юпитер? Най-късно до 2030 г. да очаква посещението на руския ядрен буксир, който все още няма име.
1
0
 
6
 
! Отговори
двойкаджии преди 2 години
Пак нещо грешно сте преписали. Меркурий е ретрограден от 20 дена вече - 29 май - 22 юни - в зодия Близнаци. След три дена излиза от тази фаза.