5 неща, които бъркотията в дома разкрива за вас

Рядкото почистване на дома е един от признаците на депресия
31 юли 2021 22:30, Михаела Лазарова
7
5 неща, които бъркотията в дома разкрива за вас
Снимка: Istock

Всеки наш добър или лош навик, разкрива по малко за нас като личност. Как поддържате дома си или работното място в офиса? По-често е подредено или обратното? Това разкрива много за вас или за ваш колега, познат, роднина. Вижте повече в следващите редове.

Ненужни стари и изпочупени вещи, разхвърлян гардероб

Познато ли ви е? На пръв поглед стаята, жилището, изглеждат подредени, но когато се отвори някои шкаф или гардероба, вътре освен намачкани дрехи може да се открият непотребни, развалени, счупени предмети. Това показва, че личността, която стопанисва по този начин дома си е драматичен тип. За тези хора е много по - лесно да скрият всички стари и безполезни неща, вместо да ги изхвърлят или да поддържат гардероба си подреден.

Липса на ремонт

Има личности, които с месеци, години живеят в жилище с течаща чешма, старо обзавеждане, стари тапети, не подменят дребни неща, които биха могли да се освежат и подменят. Това е така, защото те често се отнасят към мястото на живеенето си, като към временно. Вероятно планират в даден момент да го сменят с по-добро, да заминат в друг град, държава.

Въпреки това, нерядко временното се оказва в продължение на десетилетия живеене в тази среда. Според психолози, такива личности са склонни да гледат през розови очила към бъдещето и са готови да понесат „временния“ дискомфорт на непривлекателното жилище. Но също така, рядко имат сериозен план и се надяват някой да се появи в живота им, за да го промени в положителна посока.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Само на аутистите всичко трябва да им е подредено...
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност бъркотията разкрива единствено, че си нямате чистачка.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема пари брат а и така ми е добре и да направим ремотноак щте влизат щте крадат тоалетна хартия щте подхвърлят счупени неща абе по секав начин щте ти кажат ние сме постоянно покрай тебе това напняме за себе си нема дерт свикнах и така а така се чувствам прекрасно във разхвърлен апартамент и не очакваме от никои нощто здраве ви желая успех във начинаниятя
1
9
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бъркотията разкрива че си творческа личност :)))