10 причини да не чакате мъж, който излиза с друга жена

Рискувате да пропуснете щастието покрай себе си
27 ное 2021 23:00, Михаела Лазарова
51
10 причини да не чакате мъж, който излиза с друга жена
Снимка: Istock

Любовта невинаги е лесна. Но когато я има, вероятно ще се борите за нея. Друг е въпросът, ако любовта е едностранна. Тогава нещата стават още по-трудни, но не за друг, а за вас самите. Ако сте изпадали в ситуация да сте влюбени в мъж, който обаче се среща с друга жена и сте го чакали да вземе решение с кого да продължи – спрете да си го причинявате. Колко още ще чакате да се раздели с нея и да дотича с широко отворени обятия при вас – седмици? Месеци? Може би години?

Едностранното влюбване е едно от най-трудните преживявания в любовта. Но добрата новина е, че не е непреодолимо. Ако проявите сила и любов, но не към кого да е, а към самите вас, ще успеете да се справите с това. Не е лесно да се отдалечите и оттеглите от някого, към когото имате чувства, но колко още трябва да се измъчвате, за да разберете, че не си заслужава?

Има много причини да спрете да се измъчвате и да преустановите тези токсични отношения, които са и едностранни на всичкото отгоре.

Ето 10 причини да спрете да се фокусирате върху мъж, който излиза с друга жена.

1. Ако той наистина ви харесваше, щеше да излиза с вас, не с друга.

2. Карате себе си да изглеждате зле в очите на другите. Ако мислите, че приятелите и близките ви не виждат, че се измъчвате, грешите. Надали някой, който ви обича, е съгласен да ви гледа как страдате, чакайки и надявайки се този мъж да ви обърне внимание. Не се унижавайте.

3. С това поведение отблъсквате мъже, които наистина биха искали да бъдат с вас. Но ако не освободите съзнанието си за тях, ще изпуснете шанс да бъдете истински щастливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз специално не искам проблеми от побеснели съпруги, гаджета, роднини, влюбени и др. обладани от ревност. Нито искам да вкарвам някого в такива драми. Моите проблеми и отговорности са ми достатъчни.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Jeni kpito jiveyat na so ial pensioneri i taka natatska sas teh nema razvitie daje mpje da ti ebat maikata za pari a tezi deto imas razvitie ti lazyt åo nervite takace ako ne darja sitociya vav moi race vsicko e vazdoh pod nalygane osobeno ako pazela e mrasen vav carvata
18
2
 
7
 
! Отговори
с. Подуяне преди 2 години
Редно е и да напишете статия: 10 причини да не чакате жена, която излиза с друг/а мъж/жена"!
17
6
 
14
 
! Отговори
Huseyn до анонимна преди 2 години
Българският мъж от по-старото поколение не държи на патриархата. Ако държеше щеше да се вземе в ръце, да се грижи за жена си, да не я пуска да работи в чужбина, докато той тук си живурка. Той държи да има кой да му слугува вкъщи, да има заместител на мама. Останалото мъжество е за форума на днес. В реалният свят мъжлетата от по-младото поколение са по-ниски от тревичката пред жена си. Съгласни са на всичко. Смятат, че това е правилният подход. И хоп, жените им показват повече мъжество от тях.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли някой под 80 години в България, който да помни" що е то патриархат?" от първо лице?:-)))
15
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
nikoga ne myaga sled jenna i sled avtobus idva sledvastiya sledvastata
14
2
 
6
 
! Отговори
един преди 2 години
Анонимен е прав за патриархатът - спомням си И. Раева в някакво предаване как превъзнасяше патриархатът, без да се досети, че при него друг път щеше да си развява голите къъъълки по света, имаше да си стои в къщи и да мие краката на някого!
13
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Защо си мислите, че патриархатът е нещо кой знае какво хубаво за мъжете - ами че при него да не си въобразявате, че освен патриарха някой друг има изобщо някакви други права? Това е система от сорта - като говориш с мен, ще мълчиш и няма нищо общо с нашия модерен свят, където можеш да ходиш и работиш каквото искаш и т.н?
12
2
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Като чета тези коментари, проумях защо 90% от мъжете държат на патриархата - ами точно за да си разиграват коня! На тях им е крайно удобен с доживотни привилегии, само защото са мъже, а жените напълно зависими от тях, какво по-хубаво, поне в къщи ще имат някой който само ще вика да, господарю, защото навън трябва те да викат на някой друг да, господарю........
11
3
 
5
 
! Отговори
Боряна преди 2 години
А, ако има голям банан?
10
3
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
До жена - не си правете труд да обяснявате - тези не им стига акълът, че като си разиграват коня, жените им не правят същото. Като че ли изневеряват единствено с госпожици и млади момичета, дето направо си падат ужасно по подобни, а не със същите омъжени жени като техните?
9
6
 
10
 
! Отговори
жена преди 2 години
До какво искат жените - искат това, но отзад напред. Както вие търсите почти само хубавици, тъй и ние търсим почти само пари. По темата - всички коментари са в дух жени трайте си, когато си разиграваме коня, иначе ще стоите без мъже. Да, ама не. Живеете в по-миналия век и там ще си останете. Ако си въобразявате, че сме умрели да ви перем н.........е ***, нещо страшно се заблуждавате.
8
3
 
6
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
До какво искат женмте// Ама и Вие какви жени познавате.Иначе изказването е семпличко и в типично българо-ГеДенератски стил
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубави съвети към момичетата. Разбира се, останете сами, вземете си котки и умрете в самота.
6
6
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ако си грозна и дебела ше чакаш :)))
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истнкися мъж има купчина пари, спи с 5-6 различни, дето му се мотат из къщата и даже и имената им не помни, щото ги менка през година-две!
4
5
 
18
 
! Отговори
КОВИД Ваксиниран преди 2 години
и да ме чакат и да не ме чакат, самолета вече не излита след 3-тата ДозаБустер съм Майкро и Софт!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-добрите мъже винаги са с по няколко жени, те го знаят и са съгласни да е така. Все пак най-доброто трябва да се споделя с всички.
2
6
 
3
 
! Отговори
общо преди 2 години
кло6арско дйебчииската група е около 30 човека нали троловете и те толковадругите хора са нормални
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са причини за разума, но не и за любовта. Който ги е писал, никога не е обичал истински.