10 причини да сте необвързани

Умението да сте в хармонични отношения не е вашата силна страна
16 апр 2022 23:00, Михаела Лазарова
78
10 причини да сте необвързани
Снимка: Istock

Ако ви се струва, че сте необвързани от цяла вечност, вероятно се питате защо се случва на вас. Не успявахте да откриете точния партньор. Не сте доволни от връзките си. Чувствате се по-щастливи, когато сте необвързани, но същевременно копнеете да имате пълноценна връзка, да обичате някого, да се грижите за него и да получавате любов в замяна.

В много случаи хората отдават цялата вина за провалите във връзките върху партньорите си. Те не виждат своите собствени грешки. За да се случи това е важно да се опитате да гледате от друга гледна точка, по-критична към самите себе си.

Възможно ли е всъщност вие самите да сте се провалили в любовта досега? Много е трудно човек да погледне към себе си и да бъде честен, когато трябва да се критикува.

Ето 10 неподозирани причини, че сте необвързани, защото подсъзнателно сами сте направили този избор.

1. Не сте склонни да се примирявате с някого, който не се е сработил в любовен план с вас.

Много хора установяват, че просто не могат да „мелят брашно“ с половинките си, не просто защото са попаднали на грешните хора, а защото самите те не желаят да се примиряват и съгласяват с чуждите мнения и навици. Ако ви е по-добре да сте сами, може би това е вашата карма.

2. Съсредоточавате се върху по-важни неща в живота си.

Хем искате да сте щастливо обвързани, хем обаче сами подреждате други приоритети пред връзките. Това е подсъзнателно решение, което взимате и което явно всъщност ви носи повече щастие, отколкото да бъдете просто нечия жена. Насочвате енергията си в други посоки и това ви носи удовлетворение и успехи.

3. Умението да сте в хармонични отношения не е вашата силна страна.

Може би не сте готови да правите компромиси в името на една връзка. Вероятно сте свикнали да отстоявате себе си повече, отколкото да защитавате общото благо. И това може да не се дължи на липса на опит, а да е особеност на характера ви. Просто може да не сте толкова добри във връзките, колкото в други области от живота.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ме предупреди няколко дни по-рано. Сега е много натоварено
39
0
 
3
 
! Отговори
В. преди 2 години
Има много неща за обсъждане - какво искаме, как да го постигнем, на какво да разчитаме.
38
0
 
5
 
! Отговори
Поотделно преди 2 години
Не, трябва заедно. Сам човек е слаб и се поддава. Трябва заедно.
37
1
 
3
 
! Отговори
В. преди 2 години
Като има отправна точка и посока проблемите се решават.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Времената в момента са трудни за много хора. Понякога човек предпочита да остане необвързан и да се справя сам, защото няма с какво да допринесе и това ще му коства унижение и отхвърляне или защото си мисли, че само още един допълнителен проблем и всичко ще се разпадне за него.
35
3
 
4
 
! Отговори
жена преди 2 години
До росо - точно мъжете прегарят в непрекъсната конкуренция особено помежду си и в доказване на кое ли не. Давам пример и с войните, че и в наше време. Тъй че примерът как прегаряли жените е нелеп. Оставали били жените сами, а да ви минава през ума, че са си добре и така, вместо някой да и мърмори постоянно - солено, безсолно, мазно, постно, горещо, студено и т.н.......
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз имам моите проблеми, тя нейните. Ще мислим заедно как можем да ги съвместим.
33
0
 
3
 
! Отговори
Не ги деля преди 2 години
Имам една на сърце.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господ е казал на Адам, ето ти едно другарче за да не ти е скучно и самотно, а не ето ти една робиня да ти чисти готви и пере и да те слуша. След това Господ казал на Адам и *** обичайте се и се плодете, като живеете работейки за прехраната си и няма да сте безсмъртни, а ще раждате, за да има перпетууммобиле хора по Земята предполагам. Следващият път не знам какво ще каже.
31
0
 
1
 
! Отговори
Всъщност режеш преди 2 години
Всички възможности на момичето. Провокираш, аз се включвам, после обвиняваш нея защо съм се включил. Нямам контакт.
30
0
 
1
 
! Отговори
До Христо преди 2 години
Десет плюса! Така е.
29
2
 
0
 
! Отговори
Естествено преди 2 години
Че никой не би искал да е сам. Какво друго му остава ако няма друг изход.
28
1
 
4
 
! Отговори
В. до Христо преди 2 години
Човек винаги може да се самозалъгва че харесва някой за да има деца. Скандали, разводи. Децата са свидетели и съдници. Кажат ли Ами щом не можете да живеете така разделяйте се... Кажат ли Ама защо, вие се обичате... никой няма да тръгне срещу това.
27
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Причината за необвързване е една - не ставате за нищо и никой не иска да се обвърже с вас. Затова си измисляте всякакви глyпотевини, колко добре ви било да сте сами.
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените от мен искат да съм богат, умен, силен, красив, грижовен, романтичен, целеустремен, добър любовник, всеотдаен, верен, романтичен, смел и да готвя добре. От другата страна обикновено се предлага секс и компания, която на даден етап да се формализира под формата на брак. Да им поверя да отгледат и възпитат дете и дума на може да става. Нещо се случи със съвременните жени...
25
4
 
16
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Моят съвет е да не се поддавате на лайтмотива, че на всяка цена трябва да сте обвързани, защото иначе ще си умрете сами, децата са щастие, няма кой да има да ви гледа на старини, продължение на рода и т.н. Огледайте се около вас. Хора, които не са един за друг, които нямат възможност, но въпреки това правят и отглеждат деца. Живеят в илюзията, че децата и семейството им придават смисъл на злободневието. Разбити семейства, скандали, изневери, разводи... Недейте
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам една приятелка симпатяга,но е сама. Търсела висок мъж над 1.90 ,добре изглеждащ,умен,за пари не е споменавала. Стана на 32 и още го търси. Като я хареса някой нормален само му намира кусури. Бил 1.75 ,не ходел на фитнес,работил един какво си. С това мислене ще си умре сама.
23
1
 
1
 
! Отговори
... преди 2 години
Общи приказки
22
3
 
19
 
! Отговори
Rosso преди 2 години
Жената, с феминистките бози, които й наляга в главата последните десетилетия сама се докара да бъде нежелана. Да бъде ползвана и захвърляна. Неистовото желание да се еманципира, да доказва, че не е по-малко от мъжа, а напротив, я кара да прегаря в работа, изнервя се, започва борба за материални придобивки. В резултат няма семейства, а бойни единици в луда надпревара. Като й се измори коня/мъжа или кривни тя го сменя. Затова мн мъже са сами и не търсят задомяване. Виждат какво става с останалите.
21
1
 
6
 
! Отговори
Добре преди 2 години
Останете момичето да си избере кога и с кого да се обвърже. Не може всичко да е по Нежелание. Другата думичка е Склоняване. Това прави менторът.