Знаци, че той няма да се ожени за вас

Изглежда безгрижен за бъдещето
19 май 2022 01:00, Михаела Лазарова
13
Знаци, че той няма да се ожени за вас
Снимка: Istock

Дали ще ми предложи брак? Това е въпрос, който може би жените, които мечтаят да се омъжат си задават, когато са влюбени в даден мъж, имат дългогодишна връзка. Колко време отнема на един мъж да реши дали да предложи брак?

Според западни проучвания, хората, които никога не са били женени, съобщават, че смятат, че ще отнеме около седем месеца, преди да решат, че са готови да се оженят за някого. Ситуацията обаче е различна за всеки и за всяка любовна връзка. Определено един мъж може да ни покаже с поведението си, че няма да станем негова съпруга.

Как?

1. Той не придвижва връзката ви на следващ етап. Ако той наистина се интересува от това да сключи брак точно с вас, би предприел следващата стъпка, като повдигне темата, направи ви предложение. Това, че живеете от дълго време заедно, не означава, че има намерение да се ожените.

2. Казал ви е/казва ви, че не планира да се жени. Ако един мъж ви сподели, че няма намерение да сключва брак, то най-вероятно е честен спрямо вас. Някои представители на силния пол просто не желаят да сключват брак. Затова не се заблуждавайте, че с времето той ще промени мнението си в желаната от вас посока.

3. Омаловажава сериозността на връзката ви. Ако от месеци имате връзка, но той все намира оправдание да не ви представи на близкото си обкръжение като негова половинка, не губете времето си, надявайки се, че той може би ще стане ваш съпруг след време.

4. Не сте срещали семейството му. Рядко се случва мъж да се ожени, без първо да представи потенциалната си съпруга на семейството. Ако ви крие от роднините си, много е вероятно да има и друга връзка.

5. Става отбранителен, когато питате за бъдещето на вашата връзка. Това е тема, чието обсъждане рано или късно настъпва. Ако всеки път, когато вие повдигнете темата за сериозността на взаимоотношенията ви, той става нервен и отбива темата, определено няма намерение да се ожени за вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: браксемействосватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Хиподил са го казали чудесно за този под мен: С питане до Цариград стига се, но..
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С питане до Цариград се стига. Не губете време, питайте и продължавайте напред
2
3
 
20
 
! Отговори
И още един преди 1 година
Веднага му е станало ясно що за злобна кyчкa сте!
1
1
 
19
 
! Отговори
Още един знак преди 1 година
Не е достатъчно глyпaв.