Само за жени! Хороскопът ви за февруари

Динамичен месец
29 яну 2023 23:00, Михаела Лазарова
7
Само за жени! Хороскопът ви за февруари
Снимка: Istock

През новия месец Сатурн влиза в знака на Водолей. Февруари ще бъде динамичен, донякъде емоционален, напрягащ. Добри възможности няма да ни липсват, но ще трябва да обмисляме добре всеки свой ход. Комуникацията ни трябва да е конструктивна, а не създаваща конфликти. Планетарните транзити ще поставят пред нас някои изпитания. Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

След дълга ретроградност, вашата управляваща планета – Марс, е в директно движение и набира скорост във комуникационната ви зона. Освен това, планетата на късмета – Юпитер, ще преминава през знака ви през целия месец. Време е да изразите себе си, дами. Тези две планети ви канят да се захващате за работата, която ви чака. Бъдете внимателни, защото думите ви към другите може да станат леко агресивни. Комуникирайте, без да си създавате конфликти. На 20-и Венера преминава във вашия знак. Някои от вас може да очакват повече отговорности и развитие в работата и това ще повлияе на самочувствието им.

Изберете звезда и вижте дали ще се сбъдне желанието ви

Жената Телец

Венера, вашата управляваща планета, преминава през два знака този месец, а именно Риби и Овен. Как ще се отрази това на зодиакалния ви знак? Венера в Риби подчертава вашата зона на приятелство до 20 февруари, показвайки фантастичен транзит за общуване, свързване с хора по интереси. Но това е хубаво и по отношение на нови любовни запознанства, потенциален работодател или нов служител.

След това Венера се премества в Овен. Любовта може да стане малко по-напрегната, тъй като Овенът се управлява от планетата на войната Марс. Слънцето ще се присъедини към Венера. По възможност забавете темпото, отделяйте време за любими хора и занимания. Време е да се разделите със стари емоционални рани.

Таро карти за февруари за всяка зодия

Жената Близнаци

Марс и вашата управляваща планета – Меркурий, вече са директни, след няколко седмици на ретроградност във вашия знак. Времето сякаш беше спряло, проектите се бавеха. Е, дами, вземете пример от тези две планети и започнете да бъдете по-директни. Кажете каквото искате да кажете, но внимавайте, за да не изглеждате груби спрямо другите. Звездите ви съветват да сте уверени в себе си, да сте настойчиви, що се отнася до интересите ви. В работата ще имате успехи, от вас остава да сте достатъчно мотивирани и позитивни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
ента ента преди 1 година
Преместване от Марс в Меркурий.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брутализъм на ента степен.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За всички дани, независимо от зодията и месеца - разтваряйте краката по-често.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости.