Кои са качествата, които истинският мъж притежава?

Той не се срамува да покаже сълзите и слабостите си
31 май 2023 23:00, Михаела Лазарова
39
Кои са качествата, които истинският мъж притежава?
Снимка: Istock

Истинският мъж е ценност и рядкост, за която всяка жена мечтае. Истинските мъже притежават качества, които привличат и предизвикват възхищение и уважение. Всяка жена би се радвала, ако открие такъв партньор, с когото не само да се гордее и на когото да разчита, но и да знае, че ще се чувства като истинска принцеса.

7 неща, които правят мъжа неустоимо привлекателен

Кои са качествата, които истинският мъж притежава?

Той следва мечтите си

Един истински мъж знае какво иска, как да го постигне и преследва целите си. Мъжете, които притежават тези качества са успешни в кариерата и личния си живот. Умеят да структурират плановете си, така че да ги изпълнят. Не се нуждаят от помощ, за да успяват, защото знаят как да се справят сами с предизвикателствата в живота.

Той не се страхува да ви каже, че ви обича

Истинският мъж няма притеснения да изрази любовта си публично. Той ще ви каже „обичам те“ пред други хора и ще се постарае целият свят да знае, че сте дамата на сърцето му.

Как да накарате мъжа да се свърже с вас емоционално

Той не се притеснява да бъде романтичен

Мъжете, които имат комплекси или са потиснати, неуверени, често имат проблеми с романтиката, защото смятат, че ги кара да изглеждат слаби. Истинският мъж обаче е уверен в себе си и добре знае, че романтиката не прави мъжа слаб, а напротив – кара половинката му да е щастлива и да се чувства обгрижена.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
1
 
! Отговори
Най-важното качество преди 10 месеца
Никога да не забравя, че се е родил мъж и да не предприема козметични или оперативни процедури, за да се прави на девойка, на третополов или на не-знам-още-какво.
23
3
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Може 34 ти , ако краде човек като Рашков с над 30 имота може, само при Радев може.
22
2
 
6
 
! Отговори
Ипотека и лизинг преди 10 месеца
Без ипотека и лизинг няма как да се сдобиете със собствено жилище и хубав автомобил. Освен ако не продадеш на баба си нивите и наследствения апартамент.
21
0
 
8
 
! Отговори
Общ работник преди 10 месеца
Първата ми голяма любов ме заразяза заради някакъв с много коли и апартаменти. Добре. Преживях го. И след това се запознах с настоящата ми съпруга. Двамата бяхме скъсани чорапи. Но си завършихме образованието и всеки си хвана професията в ръце. Само си купихме жилище, коли, обзавеждане и т.н и сега с двете ни деца си живеем щастливо. Не сме длъжни на никого. А оная не спря с години да ме търси и да се мъчи да се съберем отново. Сори, сама си го избра.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Злато в джобовете и стомана в гащите.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Мъжка твърда дръжка - Това качество наистина е много важно и без него мъжът не е пълноценен. Също така без такова качество любовта няма как да започне и да продължи дълго. Но за беда и това качество е до време.
18
0
 
2
 
! Отговори
Врач преди 10 месеца
До Черна магия как да - Тиксото не е класически древен материал и ще развали магията. Червеният конец е за здраве и късмет, не се използва при злотворни магии, ползва се само при бяла магия, която се прави с добри цели. Така че, колкото и да се стараеш, с такава "магия" няма да развалиш ничия любов.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този същият материал не го ли публикувахте преди няколко дена?
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие в тази редакция сериозно ли мислете, че преобладаващата аудитория тук е женска за да си губите времето с тези.... фантазии на Вероника?
15
0
 
1
 
! Отговори
Мене преди 10 месеца
Не ме брой за приятел
14
0
 
1
 
! Отговори
Направо преди 10 месеца
Не е за вярване тия на какво са и кой е
13
0
 
0
 
! Отговори
Кьв преди 10 месеца
Приятел ти е тоя нито сме пушечно месо нито елени а пьк кокошки сьвсем сьд сьд сьд
12
0
 
1
 
! Отговори
А преди 10 месеца
Не бог тука няма нищо общо сье си трябва и то за диверсия 30години
11
1
 
2
 
! Отговори
Истинските Мъже преди 10 месеца
Не Спим, а Работим върху себе си!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятни сънища!
9
7
 
2
 
! Отговори
Черна магия как да преди 10 месеца
разделим двойка/семейство. Взима се черен плат, червен конец и саппппун. Слага се всичко в плата, завързва се с конеца и се изричат думите: "Любовта между Х и У грее като слънце, но оттук нататък завързана да става, любовта им като саппппун да се топи, а когато се сстопи, така и любовта им да изчезне. Всичко това се обвива в тиксо и трябва да се остави незабелязано, на тайно място в жилището на Х и У.
8
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така така...ша търсиш богат мъж. Така направих и аз по акъла на майка си, вместо да се омъжа за този, когото още обичам. И след известно време почнахме да не се разбираме, взе и да кръшка. Разведох се и съм сама с дете....А да се върна при любимия вече е късно - щастливо женен е с две дечица. Така че това за парите и богатството са глупости. Отделно покрай мен има една рота разведени, и то все хора с големи финансови възможности. Така че почти винаги бракът по сметка завършва по този начин...
7
2
 
8
 
! Отговори
Ракиджия преди 10 месеца
Рук за истинския (според медиите) мъж.
6
8
 
2
 
! Отговори
Един приятел преди 10 месеца
да пукннеее тая наща вещица стара! А пък баба Айшето, те й викаха неня, беше иначе много мила. И по пет пъти на ден молитва правеше към Алаха. Но си се занимаваше с такива черни работи. Колко народ е разделила. Тя си знае. Да отговаря пред Бога за действията си. Язък за момчето.
5
9
 
2
 
! Отговори
Един приятел преди 10 месеца
мюсюлманин като студент се беше залюбил с мюсюлманка. Техните като разбраха щяха да го заколят. Особено баба му - Айшето. Познавах я. Беше една сгърбена бабичка, винаги в черно фередже ходеше. Направи му магия да я остави. Ама нещо объркала и го завързала за цял живот. Той после четири пъти се ожени, но все с развод приключваха нещата. Айшето си е признала, че му е направила магия за заключване на любовта, но неуспяла да я развали. И си остана ерген....Мразеха я бабичката. Казваха - веднъж