5 неща, които отличават щастливата връзка

Партньорите никога не се подценяват
10
5 неща, които отличават щастливата връзка
Снимка: Istock

Живеем в свят, в който сякаш става все по-трудно да намериш онзи партньор, който да пасне на твоята същност. Често се питаме какво кара двама души в определени двойки да се чувстват щастливи с връзката си. Очакваме да чуем нещо ново, което не сме, отказвайки да приемем, че за да бъде една двойка за завиждане, тя се нуждае от определени неща, които вече сме срещали като съвети. Истината е, че отговорите са винаги пред нас. Остава само да ги следваме и да се надяваме, че го правим с точния партньор, защото не с всеки би могло да се случи.

Вижте 5 неща, които ги има в двойките за завиждане.

1. Радват се, че са заедно

В хармоничните двойки, партньорите определено се радват на компанията си, а не се чувстват като в любовен капан. Замислете се само, как на някои двойки им личи, че в даден момент могат да се лишат от присъствието на половинката си. Как се забелязва едно усещане за задължение, че трябва да споделят времето си с партньора. При двойките за завиждане няма да видите подобно нещо.

Защо мъжете отказват да разговарят?

2. Чувство за сигурност

В една двойка за завиждане, партньорите се чувстват сигурни, когато са заедно. Да бъдат заедно им предлага не само сантиментална подкрепа, но и физическа и финансова сигурност, което им позволява да планират и визуализират бъдещето заедно. Усещането за сигурност е ключово за една връзка, ако то липсва под някаква форма, то взаимоотношенията са обречени на неуспех.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 8 Свестният парньор трябва да го заслужиш. Бедата е там, че понякога наивни момичта и момчета са стараят много, за да угодят на човек, когото считат за стойностен партньор или партньорка. И накрая се оказват използвани, после захвърлени като употребена салфетка. Целият им свят се срива, ако са си въобразявали, че този човек е стабилна даденост в живота им.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Родителите са даденост. Децата са даденост! "Партньорите" се заслужават. Не са собственост.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Онези партньори, които не приемат другия за даденост, вечно са нащрек, вечно дебнат и са подозрителни, да не би някой да им отнеме гаджето или брачната половинка. Но те пък имат това преимущество, че ако връзката се разпадне, няма да приемат това като неочакван и смазващ удар, защото в душата си са допускали такъв вариант. Която/който безусловно вярва, че любовта с избраника/избраницата ще е вечна, дълго време не може да се съвземе, ако връзката се разпадне. Някои не се съвземат никога.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За едно нещо авторката не е права - в стабилните двойки хората постепенно се настройват да приемат партньора/партньорката си за даденост. Това им създава психически комфорт, чувство за стабилност и сигурност. Това не пречи на развитието им.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятни сънища!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То си е постоянна радост!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Малко поздрави https://m.youtube/watch?v=fpmhK6UzXFM