Кои неща карат мъжа да остане във връзката?

Не забравяйте за комплиментите към него
34
Кои неща карат мъжа да остане във връзката?
Снимка: Istock

В любовните отношения има редица неща, които са важни, за да могат те да се разгърнат във времето. Още в самото начало на една връзка пукнатините си личат. Винаги могат да бъдат поправени, стига и двете страни да го искат. Жените винаги ще се питаме какво може да накара един мъж да остане в една връзка. Много неща, но вижте 5 от тях, които определено господата търсят.

Не си лягате ядосани

Добрата комуникация е ключът към страхотната любовна връзка. И да ви звучи клиширано, това е самата истина. Понякога се случва да имаме лош ден, да си кажем нещо с партньора, което да повиши градуса на напрежението. Ако до момента на лягане вечер не си оправим отношенията, заспиването гневни, определено вреди на връзката. Ето защо е важно да си създадем правило – да не си лягаме ядосани един на друг или по друг повод. По-добре се отдайте на почивка с уговорката на следващия ден да довършите разговора, но недейте да внасяте напрежение в спалнята.

Типове мъже, които не са подходящи за връзка и брак

Когато спорите, придържайте се към проблема

Когато има спорове в една двойка, често единият започва да се връща в минали случки, в които се е почувствал наранен от любимия човек. Никога не си казвайте „Ти винаги...“ и никога не атакувай партньора си лично. Това би го накарало да се чувства нещастен и несигурен. Спорите в този момент за нещо, което е в настоящето и затова не се връщайте в миналото, освен ако сегашната ситуация не е свързана по някакъв начин с миналата. Мъжете определено предпочитат да бъдат във връзки, в които разрешаването на проблемите не се случва с драма.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Наздраве!
27
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 24 преди 10 месеца
Познавам един като теб. Спи в преходен хол, а във вътрешната стая е спалнята на родителите му. В жилището има още една стая, но там се е настанил по-големият му брат с детето си и с жена си, която е бременна с второ дете. Моят познат живее така, защото той и приятелката му кътат пари, за да могат да се оженят, но това няма да стане скоро като гледам какви са им финансовите проблеми. За този мой 34-годишен познат се сетих, когато четях тук материала за общинското жилище, което било без тоалетна.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
26. Защото съм будала.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 25 - Защо ти спиш на дивана?
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 26 - И това не помага.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Когато спорите ..." - Ей тва е проблема. Все споритре за нещо. Нашите за 20 години съм ги пул да спорят 4-5 пъти. Сегашните връзки са такива, *** се спори по 4-5 пъти на седмица.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Децата.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз трета година спя на дивана в хола. Според вас, какво означава това?
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дами, за всеки случай се научете да готвите добре и се постарайте да угаждате на мъжа с ястия и сладкиши, каквито той харесва. Само това не е достатъчно, за да го задържите, но все пак е един много голям плюс във ваша полза.
19
6
 
5
 
! Отговори
ЗаМногоПламеннаМагия преди 10 месеца
До Черна магия за --- Препоръчвам ти нещо много по-ефектно. Намачкай на топки много листове от вестници и направи от тях цяла грамада в средата на хола у вас. После запали една свещ, която да се намира на пода между теб и грамадата. Обърни се с гръб към свещта, смъкни си гaщuтe, клекни и npъднu силно. Резултатът ще бъде неописуем. После ще ни разкажеш тук колко те е пердашила жена ти заради огнения ефект, който си предизвикал. За да я успокоиш й обясни, че това е магия за здраве и берекет.
18
0
 
6
 
! Отговори
Нова преди 10 месеца
А пилешки крака случайно да ти трябват за черните магии? Купих няколко пакета, но нещо им се назлъндисвам. Белким да ти влязат в употреба? Или предпочиташ само да ти резервираме час за психиатрична оценка, че явно ти се е разхлопала дъската.
17
0
 
5
 
! Отговори
Уф, какъв досадник! преди 10 месеца
Черномагьосникът не разбра ли, че с червен конец злотворна магия не се прави? И когато прави магия за cмъpт да внимава да не се убоде с карфиците, защото после поне три дена ще фучи тук и ще измисля някакви магии с цел нанасяне на вреди на производителите на карфици.
16
5
 
10
 
! Отговори
Баба Гица преди 10 месеца
На коя ли пък й е притрябвал стар мрънкалник, дето и самолета не вдига, но не пропуска всеки ден да избълва поредния списък с това, което не правиш както на него му се харесва. Или да ти натяква, че помагаш на хората за недостатъчно пари, а той бил оставен на самотек да си гледа треторазрядните хоръри и кримита, които изпълват с писъци и фалшиви ридания хола ви всеки ден и които про100тии не искаш да слушаш, нито да гледаш. Да ходи, където иска.
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кои неща карат мъжа да остане във връзката?Отговор: Сексът
14
6
 
11
 
! Отговори
Наталия Кобилкина преди 10 месеца
Организирайте купони в задния двор и го канете да ви посещава там най-редовно!
13
14
 
1
 
! Отговори
Черна магия за преди 10 месеца
бавна и мъчителна сссмъърт. Взима се черен плат, по възможност е добре да се отреже от костюма на покойник. Взима се ссаппуун, карфици, свещ и пръст от гроб. Слагат се в плата, завиват се зашиват се и се изричат 200 пъти думите - "Здравето на Х като саааппуун да се стопи, бавно да гаснее, лечението му на остро да опира, а когато сапуннъттт се стопи, така и животът му да се стопи!"
12
15
 
1
 
! Отговори
Черна магия за преди 10 месеца
безплодие на двойката. Взима се черен плат. Взимат се и атрибути от двойката Х и У, като косми, нокти, дреха. Взима се и черен конец. Всичко се увива в черния плат, зашива се с червения конец, като се казва: Зашивам канала родилен, живот да не задържи, а ако задържи, жив да не го роди!". Занася се на гробището, между 2 и 3 часа през нощта. Намира се стар гроб и се заравя в него.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Взаимна обич.
10
2
 
12
 
! Отговори
Бяла магия преди 10 месеца
Когато влизаш или излизаш от дома си, изхрачи се и кажи "Да ви плюя на магиите!"
9
2
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 10 месеца
Браво на момчето ти, но нещата не зависят само от неговите навици. Чак за нахални баби не знам, но похотливи жени над 35 г. има колкото щеш и лакомо налитат и на млади момчета. Момчето може да се изкуши за еднократен секс, който за него нищо не означава, но опитната тетка може да успее да му влезе под кожата ако не завинаги, то поне за продължителна връзка и така да вгорчи живота на съпругата му или да го раздели с някое свестно момиче, което не знае как да се бори с к/ва-конкурентка.