В Малта разрешиха на еднополовите двойки да осиновяват деца

Католическата църква се обяви против новия закон
15 апр 2014 17:07,
18
В Малта разрешиха на еднополовите двойки да осиновяват деца
Снимка: Reuters

Парламентът в Малта прие закон, който разрешава граждански съюзи между хомосексуалисти и им дава равни права, включително възможността да осиновяват деца, предаде БТА.

Депутатите от управляващата Лейбъристка партия на Малта гласуваха в подкрепа на закона. Представителите на опозиционната Националистическа партия се въздържаха от гласуване с мотива, че одобряват еднополовите отношения, но не подкрепят правото им да осиновяват деца.

Хомосексуалистите в Малта още преди това имаха право да осиновяват деца, като отделни лица, но новият закон вече им позволява и като двойки.

Католическата църква на Малта се обяви против закона, настоявайки, че макар в новото законодателство да има основателни мотиви, то не защитава по най-добрия начин интересите на децата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
4
 
! Отговори
Православен преди 10 години
Содом и Гомор, огън и жупел от небесата за тия нечестивци.
13
1
 
9
 
! Отговори
4 преди 10 години
егати на времето мажете яздили коне ходели на лов спели на вън и по пещери са кво стана целуват се и се женат хахахах некои трови с хормони ми се струва
12
2
 
3
 
! Отговори
До 10010 преди 10 години
Ще ги раждат, ако онзи, който прави децата поема отговорност за тях.Но както сигурно си успял(а) да забележиш, в този сайт мачовците се пенят на тема защо пък да са длъжни да водят момичето на сладкарница и там да му платят кафето? Защо да водят жени на разходка - да бъдат "развождачи" Обсъждат само тези две най-невинни претенции на момичетата, към които биха проявили интерес и считат, че това е "муфтене". За по-сериозен ангажимент и дума не се отваря.Хайде, *** че раждай от такъв.
11
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Тогава се обърни към онзи "ваятел", който изобрази България като клозет.Лесно е само да се пише по форумите, но ето че сега имаш възможност да предложиш критерий за ново художествено изобразяване на Европа като място с повече от един ***. Но сред тези повече на брой отходни места България няма място, според този критерий..
10
2
 
3
 
! Отговори
10010 преди 10 години
До АнонименТи не се оплаквай, че нямало кой да ги прави децата. В България има кой да ги прави, но няма кой да ги ражда!!! И като става въпрос за хомосексуализъм, хайде да не забравяме, че има и такива жени, не само мъже. Но жените нещо никой не ги коментира...
9
3
 
8
 
! Отговори
Румбо преди 10 години
Поредно доказателство за моралния упадък на Запада!Създаване на измислени права с ужасни последствия.
8
3
 
8
 
! Отговори
Румбо преди 10 години
До психолог и славянин Точно там е най-големия проблем!Децата не трябва да се излагат на излишен риск,само защото някой имал измислени права!
7
4
 
8
 
! Отговори
Антисоросоид преди 10 години
Крайно време е Бойко и Цецо да узаконят връзката си, а СерГЕЙ и Местан да осиновят Волен, та всички да мирясат най-накрая!
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руснаците ще спечелят срещу тия деградирали ***.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Осигуряват си турусти за новия сезон
4
4
 
15
 
! Отговори
психолог преди 10 години
Дано дечицата не заварят накой път татко и татко на калъп в спалнята, че голяма травма, не знам как се лекува.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те хубаво ще осиновяват деца, ама както е тръгнало след време няма да има кой да ги прави тия деца...
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малтийците и те,,барабар Петко,с мъжете,,.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига ни мазали очите с изконни *** ценности!Сега ни вълнува какво стана със "силовата операция" в Украйна ?Или и тя е в духа на меките евро-китки и е преминала в "операция гушки цунки"?

Спонсорирани публикации