Scorpions ще купонясват из софийските кръчми

Рок легендите ще изнесат концерт на 25 октомври на ст. "Академик-Плиска"
24 окт 2010 10:30,
52
Scorpions ще купонясват из софийските кръчми
Снимка: БГНЕС

Рок легендите от Scorpions ще вилнеят довечера по кръчмите в София. Легендарната група пристига днес и довечера ще се впуснат из нощния живот на столицата, пише 24 часа.

Феновете да ги дебнат край елитните ресторанти и клубовете.

За концерта утре около стадион "Академик-Плиска" ще бъде изградена буферна зона с 3 КПП: на ъгъла на ул. "Христо Чернопеев" и "Александър фон Хумболт" за вход 1, на ул. "Христо Чернопеев" за вход 2 и откъм локалното платно на "Цариградско шосе” до хотел "Плиска" за входове 3, 4 и 5.

Ще бъдат затворени и улиците "Яна Лъскова", "Христо Чернопеев", "Галилео Галилей" и "Александър фон Хумболт" между 7 и 22 ч.

Ахат ще подгряват Scorpions на концерта на 25 октомври

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
2
 
! Отговори
Doctor Flake преди 13 години
Вече са им запазили сепарета в 33 и син сити :)
40
1
 
7
 
! Отговори
ххх преди 13 години
Като разглеждам писаното в този форум си мисля ,че единственото хубаво нещо в България е природата.
39
7
 
0
 
! Отговори
С. преди 13 години
Много са смешни.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
........scorpions fan , жено, хайде, спри се....
37
3
 
1
 
! Отговори
Съмнителни преди 13 години
На плейбек ли ще са ?
36
6
 
3
 
! Отговори
scorpions fan преди 13 години
четеш ти...сетил се *** от литература и компютър...четеш и слушаш азис,ивана,петкана...и като чете толкова,не забеляза ли правописа на тези автори,че е много далече от твоя...като четеш,поне научавай нещо от книгите....хм,учудена съм,книги в ромска къща...
35
5
 
2
 
! Отговори
scorpions fan преди 13 години
не че си споменала,то се вижда между редовете. за мен е недопустимо българка да пише така...А компютърчето,на което пишеш, от социалните помощи ли си го купи?
34
3
 
3
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
Kude spuminah:ROM sam ili tciganka,???! UBIJDASH???!!!--JANGO REINHARDT-tciganin...aaaa...UBIJDASH??????????!!!!______UBIJDASH???!!!!---kaji :UBIJDASH LI???!!!
33
1
 
7
 
! Отговори
Rainbow преди 13 години
Ще се лее рок ... и бира
32
7
 
4
 
! Отговори
scorpions fan преди 13 години
креми,може ли да те помоля да ми изпратиш някои твои писания,само че на кирилица. имам позната,учителка,да и дам текстовете ти да ги ползва в часовете,когато имат час за редактиране...
31
2
 
3
 
! Отговори
scorpions fan преди 13 години
Че класикът на бг литературата е писал кретенски произведения май е само твое мнение. вече близо 100 години произведенията му са признати,само ти си решил с ограничените си знания да кажеш такова нещо. каня те учтиво да поспорим в някой литературен форум,но тук не му е мястото,мисля.
30
1
 
8
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
KREM. ST ZAG,все пак всеки език си има правила, така е и с българския, с времето някои неща се променят, думи, които остаряват, да вземем Вазов дори, доста неразбираем е за младите, те и за това не го четат, всеки език се развива, така е с френския, ...и др, но - аз съм питал коя е причината да пишеш точно така - хем на латиница - приемам, но доста се затруднявам да разбера българското значение...признавам ти познанията...в това няма съмнение...доста добре си комуникираме...
29
8
 
1
 
! Отговори
дс преди 13 години
34-Ако найстина харесваш Вазов значи трябва да си пълен ***.Както ахресваш неймазаната си къща и бурените пред вас така харесваш и кретенските пройзведения на вазов.
28
5
 
2
 
! Отговори
скорпиънс фен преди 13 години
креми,ти тези класици,които споменаваш,чела ли си ги?
27
6
 
5
 
! Отговори
scorpions fan преди 13 години
ами съжалявам,че вие,ромите си нямате писменост...щеше да ти е по-лесно,а не да се мъчиш да пишеш на български. а относно еталона - ами има си правописен речник на българския език,просто прави справки,ако не знаеш нещо. и не намесвай Вазов,той е прекрасен за времето си,нищо че сега езикът му звучи малко архаично и е трудно разбираем от неориентирани като теб тийнеджърчета,пропуснали началното си образование.
26
0
 
3
 
! Отговори
киро преди 13 години
БЛЕК АУТ
25
7
 
2
 
! Отговори
скорпиънс фен преди 13 години
обаче мога да поздравя кременка,че в ромски квартал,където живее, изобщо са чули нещо за рок...че даже и за Том Джоунс е чувала....чак се замислям,може наистина да е енциклопедична личност.
24
7
 
5
 
! Отговори
scorpions fan преди 13 години
спирам,кременке и професорке...щом мислите,че е редно да се допускат по 30 грешки на ред,о.к. все пак мнението,че сте срам за бг нацията,си е само мое.
23
2
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 13 години
Там им е мястото- спокойно могат да н излизат за концерта.
22
1
 
6
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
Mila BERTA-ne namirati li 4i kitarizta ut snimkata na statiata /su4ilata/ e Apsuliutnu katu TOM JONES.?!!--Samu 4i kade e tos kitatisd,kade e LIGINDARNIA POP-MACHO TOM,,TIGER,,JONES WOODWARD..??!! ONZI (TOM/ IMA pune idno 777 k.s. f sebi si...