Първо пари, после деца иска Меган Фокс

Актрисата иска да натрупа достатъчно, преди да стане майка
Обновена: 13 сеп 2011 11:52 | 13 сеп 2011 11:47,
77
Първо пари, после деца иска Меган Фокс
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Меган Фокс не желае да има деца, докато не натрупа достатъчно пари в банковата си сметка.

"Искам деца, винаги съм искала. Но съм си намислила определена сума, която искам да имам в банката, за да мога да осигуря бъдещето им", споделя актрисата, която се омъжи за актьора Браян Остин Грийн.

Макар че беше обявена за най-сексапилната жена на света от списание FHM през 2008 г., 25-годишната звезда споделя още, че не винаги се е мислела за красива.

В училище Меган изобщо не е била най-привлекателното момиче.

"Никога не съм била красавицата на училището. Носех брекети на зъбите и си боядисвах косата в оранжево. Не бях популярна", разкрива тя пред "The Hollywood Reporter".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Меган Фокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
7
 
4
 
! Отговори
природен човек преди 12 години
56, щом дори себе си не можеш да гледаш, вероятно имаш някакъв сериозен проблем и го показваш и в мисленето си. Ако не искаш да се "възпроизвеждаш", има други хора, които ще го направят вместо теб.И да, нормално е хората да се възпроизвеждат. Точно както е нормално слонът да иска да се възпроизвежда, това е нормално и за хората. Ако не беше нормално, нямаше да ни има. Не разбрах това критика към човешката "нормалност" ли трябваше да бъде?
55
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ми трябват деца.Аз мене си не мога да гледам а и без друго сме прекалено много на земята човеците.Аман от хора дето са се хванали със зъби и нокти за идеята да се възпроизвеждат.Аман от правене на безполезни чавета щото "хората така правят" и така е НОРМАЛНО.
54
5
 
4
 
! Отговори
Кукуригу преди 12 години
"В този смисъл не мога да упрекна стар ерген или стара мома пред неколкократно разведени с деца."Гениална мисъл.
53
6
 
7
 
! Отговори
Кукуригу преди 12 години
"Скоро ще се сбръчка и ще погрознее и ще и дойде акъла, но ще е късно"Ъхъ, и няма да има даже кой да я *** за едно-две дечица сигурно.
52
4
 
6
 
! Отговори
природен човек преди 12 години
48, да родиш 5 деца и да се оплакваш, че не можеш да ги отгледаш действително е безотговорно, но не говорим за това. Много хора чувайки за повече от едно дете(а някои за дете изобщо) и веднага се сещат за "братята роми" (или някаква друга ирационална причина) и започват да си правят изключително негативни изводи. Вече се гледа странно на двойки с повече от две деца (а те не са и изобщо много)! Това е вредно мислене и то ще изчезне само с изчезването на гените на неправещите деца.
51
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
стойте си в офисите и пишете колко е трудно и как ви трябва 2000 лв заплата за да имате семейство.Хората през това време създадоха истински здрави семейства и с по 450 лв заплата
50
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
забелязвате ли колко стари ергени и моми има на 30 плюс.и те така чакат кариера и сигурност.а каква е гаранцията,че някога ще я получаят.
49
6
 
2
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
Не се хабете да "наливате" вода в пробита кофа...тя жената е решила, че нейният избор е единственият правилен....за нея явно всичко повече от едно е много и клони към мизерия и неграмотност и др. такива екстри.
48
3
 
1
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Опитвала ли си да прецениш като какви са израснали деца отглеждани сами и такива които са имали брат или сестра? Кои ти изглеждат ЧОВЕЦИ и кои човеци ;) (не че това е най-важния фактор)Да ти е живо и здраво детето и дано стане Човек с главно ч, че няма да си изпълниш мисията в живота....колкото и да е елементарно когато след двама родители остава едно дете какво се получава след 10 поколения?Относно некомлексарите с друга голяма цел в живота...ще поживеем ще видим...можете да си пуснете чалгата
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямам това предвид. Но съгласи се, че да родиш 5 и после да се оплакваш, че нямаш възможност да ги гледаш е меко казано безотговорно! Иначе нямам предвид нито твоето, нито някое друго семейство с повече от 1 дете, щом родителите могат да се справят, ами браво на тях! Ама аз си знам възможностите и за това не се нсаемам да правя експерименти за сметка на някой друг.
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
милата бедна Меган, да я ожали човек
45
5
 
9
 
! Отговори
природен човек преди 12 години
40,да разбирам ли, че по вашите критерии братята ми не са "човеци" с главно Ч, тъй като сме три деца в семейството, а не едно? Нищо, че и тримата сме с качествено образование и добре платени професии?Пак казвам - имайте си по едно дете и си мислете, че имате "човек", просто не критикувайте хората, които имат повече от едно и то "човеци".
44
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А колкото до кифлата на снимката - типичната кифла - сметкаджийка, преследвачка на дебели портфейли. Скоро ще се сбръчка и ще погрознее и ще и дойде акъла, но ще е късно.
43
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо много се оправдавате ... за какво се оправдавате - за това, че сте егоисти ли ? За това няма оправдание, а само самота, нещастие и бедност. Това ще бъде вашето наказание.
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в днешно време всичко с пари ставаи аз искам 5 деца да имам,но разходите са си разходи,а държавата не помага с нищо...даже пречиедно време бай Тошо е давал пари на ръка за трето дете и т.н.,сега държавата нищо не дава,иска само да взима. Обаче на *** им дава.така че резултата е налице - държава пълна с ***,държавата си ги развъжда.ФАКТ.
41
4
 
16
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Права е жената. У нас обикновено се правят едно,две, три деца, почва се с матетриалните проблеми, след това развод и накрая ни децата се сещат за родителя, ни обратно. Всеки мъж и жена могат да създадат дете, важно е след това какво ще правят. Въпрос на отговорност. В този смисъл не мога да упрекна стар ерген или стара мома пред неколкократно разведени с деца.
40
2
 
17
 
! Отговори
505 преди 12 години
Родителството не е самоцел и не е саможертва. Само комплексар може да осмисли живота си чрез раждане на дете и после да мрънка, че видиш ли заради него се е лишил от толкова много неща. Ако нямаш възможност и сигурност да обезпечиш качествения живот на едно дете, егоистично е да си "осмисляш" живота чрез него. Ако повече хора се сещаха за това, сега нямаше да има толкова бедни и живеещи в нищета деца. И не говоря само за материална бедност и нищета, а и за духовна.
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не става дума само за пари, но за съжаление и без тях не може. А иначе за да превърнеш едно дете в човек с главно Ч се искат много неща. На първо място любов и търпение и разбира се много време! А това за съжаление не е безкрайно. За това аз съм избрала да имам едно дете, но да му посветя цялото си време и любов, вместо да родя 3-4, но да не ми стига времето за всяко от тях. По-добре е така, отколкото 3 много самотни деца, не мислиш ли? И не ми говори за преди 100 години, защото сега е друо.
38
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е миленето на типичния егоист - искам пари, друго ... няма значение. Тези хора накрая остават и без пари и без семейство.
37
7
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Мнооого ме развесели, имали планове...сетих се за онзи анекдот в който се казва "Ако искаш да разсмееш господ, кажи му че имаш планове..." :)) ама всеки си избира сам как да живее.Свят шарен...