Мрежи, кожи, шипове. Женски бой между Адриана и Дауцен

Двата ангела сбъднаха еротичните фантазии на милиони мъже
1 мар 2012 11:45,
39
Мрежи, кожи, шипове. Женски бой между Адриана и Дауцен
Снимка: V Magazine

Те са колежки, приятелки и много красиви, а и сексапилни. Това обаче не им пречи да премерят сили на страниците на сп. "V".

Ангелите на "Victoria's Secret" Адриана Лима и Дауцен Крос не са никак смирени пред обектива на Марио Tестино.

Хубавиците участват във фотосесия "женски бой", която излъчва всичко друго, но не и агресия.

В изключително оскъдно облекло, което подчертава перфектните им тела, дамите влизат в образа на лоши момичета, които умеят да си служат с юмруци.

Прическите и визията им е по-хард, но това цели единствено да усили сексапила им.

Мрежи, кожено бельо, прозрачни материи и шипове, асоциират по-скоро със садо-мазо, отколкото с действителен бой.

Обувките също заслужават внимание. Безкрайни токове и платформи, с много железа, връзки и метални шипове ги превръщат в екшън героини.

Компания на един от кадрите им прави мускулест тъмнокож мъж, който внася допълнително "напрежение" между воюващите на страниците мадами.

Вижте впечатляващата фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
6
 
! Отговори
жена преди 12 години
Много ми е любопитно дали има и мъже сред авторите на отрицателните коментари. Ако да, много жалко. Толкова сте се комплексирали, че даже и такива великолепни жени оплювате. Това е най-краткият път към ***.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам какво квичите толкова, това са модели, това им е работата, вашите жени никой не ги кара да се бият, ай сиктир, пуритани
32
5
 
2
 
! Отговори
нормален преди 12 години
Жалко!... Доживяхме време в което на жената не и стига да се гримира ,обезкосмява ,работи наравно с мъжа ,продава майчинството си,но за да бъде красива и "сексапилна" и се налага дори да се бие!
31
6
 
3
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
35 - де да знам .... може би това, че цял живот Анджелина се мяташе от чужда *** на чужда *** и накрая историята с Брат Пит ... Нищо против ***, поне да си курволеят на "свободна" територя, ако ме разбираш...
30
3
 
2
 
! Отговори
.. преди 12 години
..а и като стана въпрос за морални качества, аз също се влияя от тези неща, колкото и добре да изглежда един човек, ако не струва, започва да ми се вижда адски отблъскващ, в случая само за Анджелина не сме на едно мнение, не че съм й луда фенка, но просто имам по-друго мнение по въпроса ...
29
4
 
0
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Разбрах те, просто се препознах така да се каже :-) Иначе всичко е въпрос на вкус, аз също харесвам жени, които не се водят сред най-красивите в Холивуд, обаче в моите очи са си най-красиви :-)
28
6
 
1
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
29 - не, не съм злобарка, дето само плюе, напротив, ако някоя жена ми харесва, никога не бих скрила, че я мисля за красива. Дори съм на мнение, че няма грозни хора, има различни очи, гледащи по различен начин. Анджелина не я харесвам поради липсата и на морални качества и достойнства, а не поради някакви други причини.
27
4
 
1
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
Аз познавам един Антон, който си пада по жени с визия за травестити и според мен е скрито Би . :)) /нищо лично/
26
3
 
3
 
! Отговори
Anton преди 12 години
Мале, Ф.И. имаш ужасен вкус за жени! С малки изключения повечето от изредените са такива чудовища!
25
3
 
0
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Исках да кажа различни статии, не различни форуми. Не го приемай като заяждане, помислих те за една позната, която не харесва никой освен себе си, а тя самата хич не изглежда добре и просто исках да разбера дали е тя, но се оказва че не е :-) Хубав ден :-)
24
4
 
1
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
И с този ник нейм пиша само в днес бг, в други форуми не си ме срещал/а!
23
7
 
1
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
Кайли Миноуг, Линдзи Лоън, Меган Фокс, Мадона, Зю Жанг, Аманда Сийфрид, Кристина Апългейт и много, много други. НЕ ХАРЕСВАМ единствено Анджелина Джоли /като цяло/ и Адриана Лима /в лицето не ми харесва/. Таа ... общо взето за тези 2те казах , че не ми харесват ти за какви толкова много жени си чел/а , не знам :)
22
2
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
А коя ти харесва във фейса? Не се заяждам, обаче те забелязвам във много форуми все за някви жени да споделяш, че не ти харесват, дори да оплюваш доста грубо и затова ми стана интересно коя известна жена ти харесва, просто от любопитство.
21
6
 
1
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
Адриана Лима не ми харесва в фейса, но има тяло.
20
1
 
3
 
! Отговори
Галя преди 12 години
Много сила, енергия и сексапил има в тази фотосесия. Не е нужно женската красота да е непременно мрън-мрън-колко-съм- слаба-и-безпомощна!
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
.
18
0
 
8
 
! Отговори
гъзара преди 12 години
Ей за такива фотосесии си заслужава да живее човек:) Ще си я разгледам с чаша бърбън в ръка, а довечера жената ще я уважа, както бих уважил тези девойки на снимката. Живейте си живота, защото той е продукт с неизвестен срок на годност:)
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това много ми хареса "не очаквайте усет за красиво от хора със селски манталитет" Правилно :)А за дебеланата, която под всяка статия за Адриана Лима пише "анорексия" и тн, заповядай, изгледай това видео дано те вдъхнови да влезеш и ти във форма.youtube/watch?v=M7oBLtjliQE&feature=related Ти можеш ли така-съмнявам се:)
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как бе, на българина му дай нещо Преслава, Лепа Брена, кви са Адриана и Дауцен, били всепризнати, ми той Бай *** си обича Цеца цицата от долно нанагорнище, други не признава. Оставете ги да си гледат прасетата вкъщи и хич не очаквайте усет за красиво от хора със селски манталитет.
15
6
 
1
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
Ангели ама ПАДНАЛИ Ангели.........