Колко "струват" децата на Елтън Джон

Сурогатната майка е прибрала малко над 46 000 евро за двете си раждания
16
Колко "струват" децата на Елтън Джон
Елтън и Дейвид, Снимка: Reuters

Децата са безценни, но понякога за да се сдобие човек с тях, трябва да извади определена сума. Особено ако този човек е знаменитост като Елтън Джон.

Певецът е един от най-известните хомосексуалисти и дори е официално омъжен за Дейвид Фърниш. През 2010 година двамата мъже решиха, че щастието им ще бъде пълно, ако се сдобият с наследник. Затова потърсиха услугите на сурогатна майка и ето че на бял свят се появи Закари.

Преди по-малко от две седмици стана ясно, че Закари си има братче – Илайджа, което е родено от същата жена, името на която се пази в тайна. Това, което в. Sun вече е разбрал обаче, е сумата, която биологичната майка е прибрала, за да износи и роди двете момченца.

Според медията Закари е „струва" на сър Елтън Джон – 20 659 евро, докато цената за Илайджа се е покачила с няколко хиляди и този път е стигнала 25 800 евро.


16
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Какво значи "да излъжеш природата"? Кой въобще се опитва да го стори,къде ти е логиката? А самотните родители или деца отглеждани от баби и дядовци или в интернати или забавачници - те също ли лъжат природата? Теб природата май доста те е излъгала,ама безпощадно се е подиграла с теб!!!!!!!!!!!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата ще са си много добре. По-добре отколкото в някое бедно българско семейство с баща алкохолик и ***. Не ме притеснява тяхната психика,ама никак. По-скоро ме притеснява как се отразява на психиката и развитието описаното по-горе от мен. От личен опит говоря,като човек израснал в семейство на прост алкохолик и ниски доходи. Израснах сред простотия,скандали,селяния,смрад. А Елтън е гений в музиката и със сигурност ще ги научи на култура.
12
0
 
0
 
! Отговори
до 8 преди 4 години
Ами кой те кара да си го представяш? Някой задължил ли те е,теб като те е гнус,тях не ги е. Защо трябва да се бъркаш в личният живот на хората и в неща които не те касаят? Искам да ти кажа че е адски невъзпитано!
11
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Психологическите проучвания отдавна са показали,че деца отглеждани в хомосексуални семейства са не по-нещстни и различни от тези в нормални такива. Така че вместо да злобеете се погрижете за вашите деца,защото никак не е добро положението. Пиене ,пушене и секс от 14 годишни+чалга+беднотия и агресия. Не ги мислете децата на Елтън,той е МИЛИОНЕР,тия деца ще са презадоволени със пари,дрехи и каквото се сетите,а това е най-важното за добра психика!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се дразня като чета коментари от типа на "Как ще дават деца на гейове"... Кой какво дава,детето си е на Елтън,той му е биологичен баща.Той ако беше по-млад би оплодил по традиционния начин някоя жена и пак щеше да има син и после щяхте да му казвате че нямал право да отглежда сина си със съпругът си?Аз неговите деца не ги мисля,с толкова богати родители нищо няма да им липсва,по-скоро ме притесняват българските деца,които са на първо място по самоубийства и са най-нещастните в Европа.
9
0
 
0
 
! Отговори
edna maika преди 4 години
Ne moga da razbera tezi surogatni maiki - devet meseca si go nosila tova dete v teb, nakraq go rajdash i go prodavsh. Kakvo znachenie ima, che genetichniq material ne bil tvoi, nali si go nosila tova bebe v korema si, useshtala si kak rita, prejivqla si cqlata bremennost...ne znam.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отказвам да си представя как се обичат тия двамата. Гнус ме е .
7
0
 
0
 
! Отговори
Джон Ленън преди 4 години
Тоя Дейвид Фърниш е с Елтън Джон смо за да влачи кинти от него.
Но момъка си заслужава всеки долар който е извлачил на дъртия пергишин, я си представете как го вдига като чичката се съблече гол, а и като си махне перуката е плешив.Щом успява да го вдигне и да плющи дъртия развратник значи тоя Дейвид е баси изрода непукист.
6
0
 
2
 
! Отговори
Джефри преди 4 години
А бе кво ни занимавате с тези илюминатски изчадия!!!?????????????????
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В процентно изражение съобразно доходите ви вашите струват 10 ако не и 100 пъти повече.Имането на дете в БГ струва колко една средна годишна заплата ако искате всичко да е като на "белите хора".И вие ги давате.А на тоя ако му кажат 100 000 000 колкото прави годишно... как мислите ще ги даде ли?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мислят си, че с пари могат да излъжат природата.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много малко е взела!
2
4
 
0
 
! Отговори
me преди 4 години
Дечицата ще са си съвсем добре, с двама грижовни и обичащи родители. Със сигурност ще са много по-добре от милионите живеещи с баща насилник и майка боксова круша и/или алкохоличка.
Тъжно е обаче за всички хора с репродуктивни проблеми, които искат деца, но не могат да си позволят цената на заместващата майка. Парите не могат да купят всичко, но могат да купят доста. Жалко е, когато и децата влязат в тази категория.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека психолог изчисли колко ще струва Елтън Джон и мъжа му на децата ! С пари не може да си купи живот ,уважение и здраве. В първите седем години ще ги гледат обратни ,а тогава децата се формират като човеци и възпитание ,а после може и да продължат в социален дом ,въпреки парите ,защото Елтън Джон надали ще хиляди...

Защо си мислиш, че можеш да ме имаш просто така?
Защо си мислиш, че можеш да ме имаш просто така?

Защо си мислиш, че можеш да ме имаш просто така?

3 начина бързо да намалите стреса
3 начина бързо да намалите стреса

3 начина бързо да намалите стреса