Крис Пайн: Бях срамежлив и карах късен пубертет

Горещият актьор говори за новия си филм в британското издание на Esquire
20 апр 2013 16:38,
7
 Крис Пайн: Бях срамежлив и карах късен пубертет
Снимка: сп. Esquire

С наближаването на дългоочакваната премиера на фантастиката "Пропадане в мрака" (Star Trek: Into Darkness), която ще е идният месец, горещият красавец Крис Пайн е логичен избор за лице на новия брой на списание Esquire, Великобритания.

Красивият актьор с небесносин поглед позира пред обектива на Ю Цай в една много естествена фотосесия из Калифорния. В интервюто за списанието 32-годишният американец, който нашумя с ролята си в хита "Шпионски свалки", споделя повече за ролята си на капитан Кърк.

Той говори за това, че е изпитал истински ужас от отговорността да участва в един от най-популярните Sci-Fi франчайзи.

Ето няколко акцента от интервюто:

За борбата си със страховете да поеме ролята в "Star Trek: Into Darkness":

"Бях много уплашен от тази роля. Поради мащаба на продукцията и отговорността от факта, че влизам е един толкова популярен персонаж. Това беше голямо предизвикателство, което трябваше да приема."

За прослушването си за ролята на капитан Кърк:

"Аз никога не съм бил фен на "Стар Трек". Фантастиката като жанр не ме вълнува изобщо. Дори когато агентът ми каза за прослушването за въпросната роля, му отказах с думите, че това е последното нещо, което искам да правя."

За натиска на славата:

„Преди славата всичко е много по-лесно. След като набереш популярност, започваш да имаш едно вътрешно усещане, че трябва да работиш на всяка цена. От друга страна, това е един чудесен фокус. Сега имам много повече възможности, имам пари и шанса да работя с велики актьори. Така че не се оплаквам от славата."

За развратните изкушения на Холивуд:

"Наркотиците никога не са ми били интересни. С пиенето се научих бързо да се справям и и като цяло страня от него. Лекарства изобщо не взимам. Аз бях срамежливо дете и карах късен пубертет. Когато бях на 22 години, емоционално се чувствах на 16."

За да видите снимките на Крис влезте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
Сър преди 10 години
Хамериканските геюве така па не ме интересуват.
4
1
 
3
 
! Отговори
кво станало? преди 10 години
с тоя кво станало мноо *** еня не спа не ям самотоя ми трябва, не го знам ама да му кажа , днес четох че сме отлична дестинация за хомосексуалисти , да идва шъ го оправят , има и роми и българи и всякаквиза дая работа, айда да идва момчето и да носи ***, то така или иначе шъ го правят ама да плаща, да живей демокрацията и факултето , земя на героии,
3
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Той е като нашия цар Симеон II - всичко прави за другите и се гордее с това.
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е готин!
1
8
 
11
 
! Отговори
.................... преди 10 години
КАКЪВ Е ТОЯ ШУТ И КВО *** ЕНЯ КАКЪВ БИЛ