Колежки плащат, за да ме оплюват, ожали се Галена

Явно фолкзвездата страда от нелоялна конкуренция
Обновена: 20 юни 2013 17:28 | 20 юни 2013 17:19,
13
Колежки плащат, за да ме оплюват, ожали се Галена
Снимка: LOVEstyle

Фолкпевицата Галена хвърли бомбата пред списание LOVE style, че нейни колежки плащат, за да бъде тя оплюта в медиите и най-вече модната й линия. „До мен достигна тази информация, но всъщност от опит знам, че антирекламата също е добра реклама", категорична е певицата.

Тя отрича и тиражирания слух, че е платила 10 000 лева на Слави Трифонов, за да гостува в шоуто му и да рекламира тоалетите си. Галена не спестява нищо и за конфликта си с Анелия.

„Нямам проблем с Анелия. Широко скроен човек съм и някой, който не ми е близък, не може да ме нарани. Дори имахме участие заедно преди месец и се поздравихме. По-скоро аз я поздравих и от това всеки сам може да си направи изводите кой на кого се сърди и има ли нещо против другия", разказва Галена.

Тя отрича любимият ѝ Галин да ѝ е поискал ръката сега. „Отдавна го е направил, още преди пет години. И аз още си нося годежния пръстен. Не сме се отказали от идеята за сватба, но чакаме детето ни да порасне", завършва певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коя е тази?
3
4
 
6
 
! Отговори
г-н Местев преди 10 години
Аз таковата...викам да го местим, а?
2
2
 
5
 
! Отговори
теляка преди 10 години
ела ми,яз ке те избарша!
1
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая за какво се мисли,едва ли има ум колкото на мисирка,страната е пламнала от стачки и размирици,тя някой плащал за да пишат против нея и какво нима е лъжа.ти го плюеш то си мисли дъжд вали.