Подходящите дами за сърцето на Робърт Патинсън

Кейти Пери, Пипа Мидълтън или Деми Мур - коя ще избере
1 юли 2013 12:25, Петя Славова
2
Подходящите дами за сърцето на Робърт Патинсън
Робърт Патинсън пред труден избор. Снимка: Reuters

Робърт Патинсън, най-желаният млад мъж в Холивуд, е официално ерген след раздялата с колежката си Кристен Стюарт.

Това кара много журналисти да спекулират коя ще е неговата бъдеща дама на сърцето. Френският в. "Фигаро" дори е подготвил списък с най-подходящите за актьора, свободни за момента знаменитости от женски пол.

На първо място сред кандидатките е певицата Кейти Пери. Между нея и актьора има нещо повече от колегиални отношения, защото Патинсън я поканил на концерт на Бьорк, а пък Кейти го представила на родителите си.

Актьорът може да поднови връзката с бившето си гадже Нина Шуберт. Твърди се, че той често се допитвал до нея по най-различни въпроси, откакто скъса със Стюарт. Шуберт е модел, но не успя да постигне много на модния подиум. Според някои това може да е проблем за Патинсън, който вече предпочитал да интимничи само със знаменитости, пише БТА.

Ето защо актьорът би могъл да предпочете Пипа Мидълтън, сестрата на херцогинята на Кембридж Кейт. Покрай знатната си роднина Пипа не излиза от светските хроники. Очаква се популярността й да нарасне към средата на месец юли, когато Кейтще роди първото си "кралско" отроче. Така Пипа ще стане леля назнатна персона, което би имало още повече тежест в очите на Патинсън.

Актьорът може да се спре и на модела, сочен за бъдещата Кейт Мос - Кара Делевин. Ако прогнозите се сбъднат, то двойката може да засенчи Бранджелина, прогнозират експертите.

Единственият проблем е, че според добре запознати източници, Кара не обичала да излиза с актьори от филмови саги като "Здрач".

Колкото и странно да звучи, но според мнозина Робърт Патинсън може да се озове в лапите на Деми Мур, която не крие, че си пада по млади и красиви актьори.

Според добре запознати източници пламък май имало между носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс, станала известна от сагата "Игрите на глада" и Патинсън. Твърди се, че тя и Робърт редовно си чатели и си пращали хумористични есемеси.

В списъка с кандидатките някои поставят и Руни Мара. В неин ущърб обаче са две неща - тя е с черна коса и се усмихва рядко, а на Патинсън му е дошло до гуша от тези две характеристики, с които се отличаваше Кристен Стюарт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
no name преди 10 години
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са толкова грозни и двамата, че не знам какво се прехласват по тях всички медии. Тоя бил "най-желаният млад мъж в Холивуд" - нямам думи....