Джорджа Мей Джагър: Обиждат ме грозно в интернет заради зъбите ми

Щерката на Мик Джагър търпи критика заради разстоянието между зъбите си
13 авг 2013 08:28,
24
Джорджа Мей Джагър: Обиждат ме грозно в интернет заради зъбите ми
Снимка:сп. Marie Claire

Преди години се считаше, че дамите, които имат разстояние между предните зъби, са секси и чаровни. То прави усмивките им незабравими, а самото им излъчване по-различно, извън стандартните възприятия за красота. Една от тези незабравими дами е 21-годишната дъщеря на Мик Дажгър – Джорджа Мей Джагър. Дамата е много млада, но от години е в модния бранш и се радва на голяма популярност.

Руса, невинна, провокативна и секси Джорджа е едно от емблематичните лица на марките Rimmel и Sisley, ала изглежда това ѝ носи и известни негативи. Наскоро малката Джагър издаде, че често е обект на нападки в онлайн пространството, където е наричана с грозни имена.

„Изглежда, че хората в онлайн пространството са много отегчени. Те просто си стоят и се чудят за какво да се заядат. Наричат ме „к*рва с разстояние между зъбите". Но аз няма да падам на тяхното ниво и да им отговарям", каза русата красавица пред " Standard".

Джорджа издаде, че най-често тя е обиждана в мрежи като Twitter и Instagram и че там я „съветвали" да си сложи брекети, за да си оправи зъбите.

„Чувала съм го стотици пъти, но би било доста неприятно да си сложа брекети на тези години. Има много млади момичета, които ме защитават. Аз съм в центърa на публичността, но не оставям тези думи да ме засегнат", сподели още мис Джагър.

Въпреки грозните нападки Джорджа се харесва и продължава да има и почитатели сред дизайнерите и фотографите. Дамата постоянно е на кориците на списанията и не спира да се усмихва.

В новия брой на американското Marie Claire моделът се обгръща с пухчета, пера и меки кожи и прилича на предизвикателна лолитка. Не случайно самата фотосесия, дело на Алекс Кейли, е озаглавена „Сладката Джорджа Мей Джагър". Тя сякаш излиза от някой розов сън, но без да показва излишно плът.

Вие смятате ли, че разстоянието между зъбите е дефект?

Вижте кадрите от Marie Claire в галерията нa Tialoto.bg и дайте своя „вот" за Джорджа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
2
 
! Отговори
дядо преди 10 години
@21,Вие препочитате Фидосова нали?Чаровна,с добре оформена фигура на хипопотам,с излъчване на Годзила и нищо женствено(курвенско)
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Джедай не се казва мяза, а прилича.Нивото ти е като на *** в първи клас .Колкото до Ванеса Паради наркотиците и алкохола я състариха и отнеха естествената и хубост.
19
1
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Е, разстоянието между зъбите й не е чак толкова голямо, че да е болка за умиране, както например при Ванеса Паради, където могат да се сложат още три-четири зъба. И докато беше млада Паради дефектът донякъде можеше да се преживее, но на старини мяза на вещица.
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази е яка пичка. Разстоянието между предните зъби е много чаровно .
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз имах разстояние и на 20 си ги оправих, защото ми беше комплекс. При положение, че тя се харесва така и е достатъчно красива не виждам смисъл да си кърти здравите зъби, кво като има пари, само за да не я хранят някакви съмнителни хора в нета.
16
3
 
33
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
До АнонименКрасотата е много и разнообразна. И това момиче е толкова страхотно, че и с разстояние между зъбите, и с две различни на цвят очи, и без грим, и без екстеншъни, пак би била чудесна. И най-важното е, че си го знае, затова и не се е мъчила да коригира каквото и да е.
15
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До t0read0rМоже и да ти се иска, но не са. И са бели, и не са криви. Аз също имах разстояние като дете, но носих скоби няколко години. Затова и съм се изказала по този начин. Това разстояние не се появява изведнъж, когато вече си на 20, просто не са и обърнали внимание докато е била малка. Що за хора сте, че изкарвате КРАСИВО дефектното?
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вземете си оправете Вие кривите глави и физиономии.Изпилете ги малко, заменете ги с по-пропорционални.А ние нека се наслаждаваме на момичето
13
0
 
11
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
До Анонимен11, кой знае твоите какви са жълтички..
12
2
 
18
 
! Отговори
Стърга преди 10 години
Какво значи да си ги оправи?Да й бъдат изпилени нейните(т.е да остане без зъби) и да й бъдат залепени порцеланови фасети.Това ли разбирате под опрявяне на зъби?Да си махнеш собствените и като зорлем да си слагаме ченета на млади години.
11
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че е хубава, хубава е, ама верно тия зъби са голяма отврат.... Може ли с толкова пари да не обръща внимание на това? Що за изкривено разбиране за естетика?! Никакъв чар няма в това да можеш да си държиш цигарата между предните два зъба...
10
2
 
17
 
! Отговори
ж преди 10 години
И аз имам такива зъби.Много хора, които нямат разстояние между зъбите, но пък са им криви с по презумпция смятат, че са с по-хубави.А аз нямам един крив зъб и спазвам добра орална хигиена.Не са ми развалени.
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много си е хубаво момичето. Това й е чарът! Секси е като баща си, когото някои смятат за грозен, но вижте ранния Мик Джагър! Да, голяма уста, не знам какви зъби, но страшно сексапилен! Който не я харесва, да си ходи при чалгарките, на тях всичко им е правилно и изкуствено.
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези, които я обиждат са грозни *** със кожа на глиган.Момата е страхотна - лице, тяло , интелект.Обърнала е внимание на коментарите им от уважение към последователите си.Стига им толкова.Ние мъжете си я харесваме
7
1
 
41
 
! Отговори
... преди 10 години
Като знам баща й на какво прилича, чак си е красавица. Това в кръга на шегата. Хубаво си е момичето.
6
0
 
47
 
! Отговори
лежанка преди 10 години
Мацката е много сладка и нежна, това да й е кусура.
5
23
 
13
 
! Отговори
Нереза преди 10 години
Има лечение, кожената дъвка намества зъбите и прави усмивката ослепително бяла!
4
24
 
7
 
! Отговори
t-rock преди 10 години
*ти гадните зъби....
3
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами да не се лъжем, но си е грозно, пък с толкова пари, като на тази е съвсем лесно да се коригира, но щом се харесва момичето...да не мрънка от критика, пък и това да и е наред ще се намери за нещо друго да я подхванат, такава е човешката природа.
2
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
vajnoto e, 4e ima zybi. niakoi hora hodiat i bez zybi.