Лейди Гага ще пее в космоса

Концертът ще е от борда на кораба на Ричард Брансън
7 ное 2013 08:10, Елка Василева
15
Лейди Гага ще пее в космоса
Лейди Гага. Снимка: Reuters

Лейди Гага има намерение да стане първата изпълнителка, която ще пее в космоса, предаде Франс прес, като се позова на американския в. "Ю Ес уикли".

Според изданието Лейди Гага имала намерение да се подготвя един месец за космически полет, преди да изнесе концерт в началото на 2015 г. на борда на кораба на британския милиардер Ричард Брансън, който изпълнява субобритални полети.

Певицата трябваше да избърза с няколко дни с премиерата на новия си албум "Artpop" след множество изтичания в мрежата. Албумът се появи изненадващо в iTunes още в понеделник, след като премиерата му трябваше да е в сряда в Япония. В останалата част на света третият албум на Лейди Гага излиза тази неделя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
3
 
! Отговори
Велко преди 10 години
Аз ще опитам да изям 3 кебапчета с гарнитура в космоса, кой иска да ме спонсорира. Ще бъде уникално / никой не го е правил досега. После мисля да напиша книга за преживяното по време на експеримента.
9
4
 
1
 
! Отговори
Хасмукар преди 10 години
Маце, земи и Боце с теб.
8
4
 
5
 
! Отговори
Kohr Ah преди 10 години
Не е първата дето пее в космоса. Първата е българка и вече пее извън Слънчевата система на златна грамофонна плоча. Няма лошо да се пее в космоса. Лошо е хомосапиенс да каца на други планети само. Вижте малко след като се цопна Кюриосити на Марс, от астероидния пояс до планетата веднага се отклони метеорит и удари Земята.При условие че това се случва мега рядко едва ли е съвпадение.Предупреждението е дадено.Да го знаят това и Гага и всичкия хомосапиенс дето цапа с присъствието си извън Земята.
7
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лейди Гага е най-силното ни оръжие срещу извънземно нахлуване. А и е красива като майката на Пришълеца
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това ще свали доста нови изпълнители, които са тръгнали да се мерят с Гага и да я засенчат. За поред път доказа, че никой не може да бъде по-оригинален и скандален от нея. Майли, Минаж и тем подобни са само нейни отражения. Кейтито се старае да мине АРТПОП с PRISM,но може само да си мечтае за това... Гага доказа,че е най-добрият и надарен музикант, излязъл през последните. Постиженията и феновете го доказват. Заслужава си прякора - новата кралица на попа...
5
17
 
10
 
! Отговори
До Арсо преди 10 години
За космоса не бери грижа. Той е доста обширен. Ама виж на космонавтите, които ще са с нея в тая тясна капсула - жална им майка!
4
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не зная,но си мисля че народа е доста изперкал след като подкрепя и си хвърля парите за такива откачалки като гаргата !!Това вече не е изкуство,това е злоупотреба с изкуството и изкривяване на сексапила !!???????
3
21
 
22
 
! Отговори
Арсо преди 10 години
Не му завиждам на космоса :))))
2
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе щом има кой да я слуша... Нека си... такова жената.
1
22
 
22
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Ама тя може и пее ли?!?!