В бляскавия дом на диджей Авичи

Холивудската резиденция на талантливия швед струва $15 млн.
27 мар 2014 14:48, Мария Дуковска
3
В бляскавия дом на диджей Авичи
Снимка: realestalker.blogspot.com

В последните няколко години DJ Авичи направи истинска сензация в света на електронната музика и едва ли има някой, който да не е слушал хитовете му "Wake Me Up" и "Hey Brother".

Шведският музикант и продуцент е роден с името Тим Берглинг, но е по-известен с псевдонима си Авичи. През 2012 г. той е избран за номер 3 на най-известните и талантливи диджеи в света в класацията топ 100 на списание DJ. Освен това дребният блондин е бил номиниран два пъти за награда „Грами" за работата си в "Sunshine" с френския диджей Давид Гета.

Наскоро Авичи си купи нова къща в Холивуд Хилс, Лос Анджелис за сумата от 15.5 милиона щатски долара, което е нещо съвсем нормално като се има предвид, че доходите му са около 20 милиона на година (според списание „Форбс").

Къщата се намира в район, който предоставя уникално красива гледка към града и към Тихия океан. Съвременният дом е с площ от над 700 квадратни метра, което не е никак зле за един 24-годишен млад мъж. Холивудската резиденция на диджея е разположена на две нива, обзаведена е в ултра модерен стил с много стъкло, бетон и метал, има голям басейн, шест спални и седем бани.

Къщата сякаш е кацнала над земята, а структурата ѝ наподобява космически кораб. Освен супер модерна архитектура къщата на Авичи има много новаторска охранителна система, която разпознава пръстови отпечатъци и всъщност само така се позволява достъп до вътрешността ѝ.

Вижте съвременния дом на Авичи в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: къщадиджейимениеAvicii
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха още една жертва..горкият..
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия за секса с диджей.