Вицовете на Къци вече и на книга

Фънки се прехласна по творенията на бившия тв водещ
8
Вицовете на Къци вече и на книга
Снимка: PR

Къци Вапцаров представи новата си книга "Вицовете на Къци" навръх деня на шегата. Ден след като спечели победата в "Като две капки вода", преобразен като Слави Трифонов, той събра приятели и колеги, за да получат своето първо копие от автора.

Богдан Томов влезе в ролята на водещ, Фънки и бате Енчо бяха специални гости на премиерата.

"Пожелавам успех на книгата. Може би не ми личи, но имам богата колекция от книги и тази ще прочета с удоволствие", коментира Фънки. Бате Енчо пък връчи Оскар на Къци за най-добро разказване на виц.

Книгата "Вицовете на Къци" съдържа над 500 негови Facebook статуси, които забавляват приятелите и феновете му в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Ха...Ха преди 10 години
Бр...а...в...о
3
0
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Като писател Къци не го...познавам,но като артист-имитатор е...ненадминат.Гледах изявите му в...капките,само той ме...кефи.Умее да вникне в същноста на образа и да го предстви...тотално.Последното му превъплъщение,като...Дългия е най-пред очите ми.Безмилостно го...имитира,даже с провинциалния му...учиндолски акцент;браво Къци,знаеш какво правиш и го...можеш.
2
5
 
32
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Един талантлив, умен, интелигентен и позитивен човек, който не се страхува от честността. И Къци си има както своите хубави, така и не чак толкова моменти. Нормално е, човешко е. По-важното е, че е от малкото останали човеци, притежващи онези човешки ценности, без които животът губи стойност. Радвам се за книгата му. Дано се намери и мислещ спонсор, да подкрепи финансово и проекта му за детски филм. Не само ще е хубав, но и ще е нужен за децата.
1
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Къци, самия той е виц :( ДГД