Лили Колинс: Никога не съм разбирала думата "знаменитост"

Красивата дъщеря на Фил Колинс позира за новия брой на списание Lucky
2 апр 2014 19:58, Мария Дуковска
1
Лили Колинс: Никога не съм разбирала думата "знаменитост"
Снимка: Lucky

Миловидната дъщеря на британския музикант от групата „Дженезис" Фил Колинс - Лили, вече гради своя успешна кариера в Холивуд. Тя е едно от най-интересните попълнения в света на киното заедно с колежките си от своето поколение Кристен Стюарт, Алекса Чънг и Дакота Фанинг.

Големия си пробив мис Колинс направи с ролята си на дъщеря на Сандра Бълок в "The Blind Side" през 2009 г. След това тя засне филми като "Огледалце, огледалце", "The Mortal Instruments" и "Stuck in Love", а наскоро подписа договор да бъде рекламно лице на Lancôme.

Освен това нежната брюнетка натрупа слава покрай връзките си с холивудските красавци Зак Ефрон и Тейлър Лаутнър. Сега чаровната Лили показва уличен шик за новия брой на списание Lucky (април/2014). Тя позира в дрехи на Saint Laurent, Ashish, Sandro и Moschino.

А ето и какво споделя с изданието 25-годишната актриса:

За това какво е да растеш с известен баща, какъвто е Фил Колинс: "Никога не съм разбирала думата "знаменитост" като дете. У нас славата беше просто част от ежедневието."

За плановете си за бъдещето: "Искам един ден да бъда майка, но точно сега съм толкова развълнувана от кариерата си. Актриси като Джулия Робъртс, Сандра Бълок, Джулиан Мур и Дженифър Конъли ми показват, че една жена може да бъде и двете - и известна актриса, и грижовна майка. Това е много вдъхновяващо!"

За работата си: "Харесвам работата си много. Като актриса аз съм в състояние да се потопя в една история и да бъда друг човек за известно време, а това е едно красиво пътуване. "

За своя личен стил: "Обичам да се движа по границата на модерното. Обичам по-дръзките тоалети. Те ме карат да се чувствам по-секси."

За да видите снимките на Лили, посетете галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Хубава е и изглежда много добре.Одобрява се!